Naravno da je mali odbijanac, ali za promjenu mjesečnog trenda treba odbijnac od bar 5%
Ljudi moji, kako ovo izgleda jadno.
Otvaranje 1%, promet 1 milja.
Čak ne možeš ni prodati, šta si jučer kupio
jer je bid nisko, jedino da se postaviš na aski opliš jednu molitvu.
U prvim trenucima IGH je najlikvidniji.
Kolega na žalost u potpunosti se slažem sa Vama. Ako je to odgovor na ono juče kod nas i kod Amera onda je stvarno šteta provesti ovako lijep dan za monitirom.
Odlazim na friški zrak da ne gledam ovaj očaj, jad i bjedu.
Što je sada ovo nešto novoga.
– pa preko 12 mil. prometa
– i preko dva sata na ovoj temi bez komentara.
– ma nema mi ni Barona.
– I love this game.
Pozdrav !
Što je sada ovo nešto novoga.
– pa preko 12 mil. prometa
– i preko dva sata na ovoj temi bez komentara.
– ma nema mi ni Barona.
– I love this game.
Pozdrav !
nitko ne može ništ kupiti, nitko ništa prodati. [sealed] [wink]
"ŠESTO poglavlje u hrvatskim pristupima Europskoj uniji, "Pravo trgovačkih društava", nova je kolateralna žrtva slovenskih teritorijalnih apetita.
Iako su sve ostale članice EU na jučerašnjem sastanku u Bruxellesu odobrile zatvaranje spomenutog poglavlja, Slovenija ga je, samo dva sata nakon sastanka Ive Sanadera i Boruta Pahora u Mokricama, blokirala uz obrazloženje da i u njemu Hrvatska prejudicira granicu.
23. poglavlje "Pravosuđe i temeljna prava" moglo bi biti blokirano od strane čak pet zemalja – Nizozemske, Velike Britanije, Danske, Belgije i Finske.
Prema pisanju Jutarnjeg lista te zemlje su na jučerašnjem sastanku najglasnije zagovarale blokadu spomenutog poglavlja zbog nedovoljne suradnje Hrvatske sa sudom u Haagu."
Crno nam se piše.
Još kad sutra Vlada predstavi svoj PAKET ANTI-EKONOMSKIH MJERA ima da svi ŠKRGUĆEMO
[bye]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=33530987-1ccc-4280-b1f6-1d42d6675db9&ref=lastadd
Sanader i njegovi poltroni nas vode u propast
Indeks poslovnog optimizma: Do 30 tisuća ljudi radi, a ne dobiva plaću
Hendal-Liderov indeks poslovnog optimizma Hlipo u veljači je porastao 3,1 postotni bod u odnosu na siječanj i to najviše zbog rasta poslovnih očekivanja u turizmu, no pregled po drugim sektorima pokazuje da je pomak indeksa samo rezultat preoptimističnih očekivanja i da smo u recesiji, priopćeno je iz poslovnog magazina Lider.
Prenose se sindikalne procjene po kojima trenutačno između 20 i 30 tisuća radnika radi, a ne dobivaju plaću te se ocjenjuje da se to događa većinom u manjim tvrtkama iz uslužnog sektora, što objašnjava njegov pesimizam.
Vaš link
ĐIIIIZUS…pa tko će plaćati kredite…..[bye]
mi smo propali čim smo dobili samostalnu državu…jednostavno smo glup narod
Nismo mi glup narod nego bi prije rekao lakovjeran. jednostavno želimo vjerovati samo u dobre vijesti a u loše ne (koje nam ne pašu) n.
Moguće je da smo jednostavno umorni od svega i čekamo da se pojavi mesija koji će nam otvoriti oči i dati nam zemlju obečanu. navodno u njoj živimo ali toga nismo svijesni.