Ja danas ulazim sa 20% love.
Ovo je pretjerivanje.
Treba padati ali ne ovako, stoga i am in.
Ostatak ulazim u petak ako nastavimo ovako
domaće bi tržište kapitala moglo osjetiti neki pozitivan vjetar. CROBEX je od početka godine u minusu već 15,4 posto
http://seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-crobex-od-pocetka-godine-spusten-15%2c4%25,38334.html
Pa manje nego neki drugi indexi zapadnog svijeta.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Padanje na jako malim volumenima, hmmmm, što bi to moglo biti????
Naglo smanjenje volumena je signal preokreta!
I sasvim mi je svejedno je li danas na 1391 ili će biti sutra!
Postavio sam target prije nekoliko dana na 1394 i on mi je došao! Ulazim 50% sada pa eto možda sam bio u pravu! Vidjet ćemo!
Ovo je smiješno, ovo nema veze s ničim i trebalo bi burzu zatvorit na bar 6 mjeseci, jer pogledajte Ameriku gdje dobre tvrtke nisu pale nego samo 30% posto dok u nas sve pada bez obzira na vrijednost tvrtke i fundamente. Ovo je najobičniji mulj.
Znate onu uslugu na PG "Moj uspješni portfelj"? Treba je preinačiti u "Moj neuspješni portfelj"
Pa tko to prodaje po ovim smiješnim cijenama kad smo se odavno riješili drhtavih ručica? [bye]
Pa da izgleda da još uvijek ima drhtavih ručica…
Ovo je pretjerivanje.
Ja sam več na ražnju od jutros sa cca.60%
Ovo je smiješno, ovo nema veze s ničim i trebalo bi burzu zatvorit na bar 6 mjeseci, jer pogledajte Ameriku gdje dobre tvrtke nisu pale nego samo 30% posto dok u nas sve pada bez obzira na vrijednost tvrtke i fundamente. Ovo je najobičniji mulj.
ma cemu brige pa u cetvrtak vlada izlazi sa prijedlozima za borbu protiv recesije, koliko su ih smisljali mora da su hebeno dobre
[undecid]
Ovo je pretjerivanje.
Ja sam več na ražnju od jutros sa cca.60%
[/quote]
I ja bi ušao sa još 30% pa da sam 50% in, ali nitko ne želi prodati, a po ask-u bogami neću.
Dugi je ovaj tjedan, a izvješća koja dolaze krajem tjedna i BDP sigurno nemogu biti dobri, stoga bi mogli još malo zaroniti.
U svakom slučaju mislim da će od slijedečeg tjedna lagani oporavak, barem do 1650
zapravo vodeči svjetski financijski i politički krugovi nas cijelo vrijeme varaju i vuku za nos oni već odavno znaju kava se kriza spremala i da će biti duboka, sada lažu sa oporavkom već u drugoj polovici 2009. godine jer znaju kad bi se znala istina ode sav novac sa burza i eto još gore krize. I neće ovo biti tako kratko.
TO je poštena ZSE