@goldy
..evo ja koristim opciju 5,5% kamate na 1mj oročenja i to več 4. mjesec za redom ..odgovara mi takav aranžman.Imam i kredit kod iste banke i nisu mi digli kamate.
Baš danas me službenica zvala i ponudila oročenje kune na mjesec dana uz kamatnu stopu od 11,5%..naravno da je ta stopa na godišnjoj razini.
Ja ne vidim odmah sve crno,dapače ,bore se za svakog klijenta.
11,5%??? si siguran?
ak je tako letim odmah tamo sa zadnjom lipom,i zaboravljam burzu dok su takve kamate!
[/quote]
Naravno da sam sigurna,pa kažem da je info od jučer i to u Hypo banci…riječ je o kunskom oročenju..i kamata je 11,5% naravno godišnje.
meni je potpuno jasno da su te kamate"opravdane",ali kako sam rekla ako mi novac več ionako stoji na žiro računu onda je to fantastična ponuda..ja sa istom bankom poslujem 10 godina i nemam primjedbi..a ako propadne,možda propadne i moj kredit..hahahaha..šalim se,mada se s tim ne treba ni šaliti ni prizivati vraga..
11,5%??? si siguran?
ak je tako letim odmah tamo sa zadnjom lipom,i zaboravljam burzu dok su takve kamate!
smiješno, jaka zarada 11,5% godišnje … dionica ti zna odraditi +11,5% u jednom danu ako dobro pogodiš…pa još ako pogodiš tako 10 puta na godinu pa si izračunaj zaradu [proud]
@pula35
Više se i nesijećam kad me neka tako obradovala….
Možda i je ali je prvo otresla cca 20-30% pa onda malo skočila u +……………
A ti ako tako dobro ubadaš svaka čast al trebao si se rodit u Sinju….
Mersi boku na informasion!
P.S. Molio bi moderatore da u pravilima foruma dodaju da za učlanjenje treba znati barem dva svijetska jezika ,osim materinjeg!Hvala.
Oho ,drago mi je da imamo i lektora na forumu.Majstore joda ,ne dopustite da vas zavede mračna strana,vaše su nam lektorske sposobnosti zlata vrijedne. [yawn]
nažalost slobodan pad se nastavlja.
U ovom trenutku moram objaviti nema duplog dna. Upravo smo ga probili.
Vidjet ćemo do kraja dana, jer se stvorio gap, mislim. Evo gledam, gap jedino na 60-minutnom grafu.
Na dnevnom ga i nema.
CVEBA je napisao na DLKV
Ama prodaj kuću i kupuj dionice,za 2-3god imat ćeš vilu i stan pray.Treba samo nadokupljivati i smanjivati ulaz.Vidiš da se ovakve prilike pružaju jednom u 70god.Mi smo u stvari srećkovići.
Koliko je ovo navedeno realno?=????
Naime i moja su razmišljanja slična…….Baš me zanima Vaš komentar….
Kako nazvati ovu trgovinu posljednjih dana, "daj šta daš bitno da prodaš"
Propadamo zajedno s tržištem kapitala i to u svakom pogledu.