http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=422182
ne dvojim, siguran sam da JA mogu rješilo prbleme, valjda ce me izabralo gradonačelnika MENE.
znam JA rješavao problme najbolje, MENE sigurno dobar izbor.
JA uspješno borim recesija, nema krize…
MENE neupitno najbolje, JA rješio probleme, znam sve ako MENE izabralo.
nastavi niz…
zasigurno kerum neće znat ali konkurentnost ne ovisi o kvocijentu….
Zbog informatičke pogreške branitelji ostali bez novca
ISPLATE kasne zbog rada na Registru Fonda HB-a te je iz tih razloga došlo do tehničkih problema. O svim nastalim problemima obaviještena su sva nadležna tijela – od HANFA-e do Ministarstva branitelja", stoji u odgovoru Erste-investa na upit Indexa zašto pojedini branitelji koji u prosincu odlučili prodati udjele u braniteljskom fondu nisu još uvijek dobili svoj novac.
[shocked] [undecid]
Zbog informatičke pogreške branitelji ostali bez novca
ISPLATE kasne zbog rada na Registru Fonda HB-a te je iz tih razloga došlo do tehničkih problema. O svim nastalim problemima obaviještena su sva nadležna tijela – od HANFA-e do Ministarstva branitelja", stoji u odgovoru Erste-investa na upit Indexa zašto pojedini branitelji koji u prosincu odlučili prodati udjele u braniteljskom fondu nisu još uvijek dobili svoj novac.
[shocked] [undecid]
hm ovo je opasno sumnjivo……
Evo Doktor je u Parizu rekao da su pare za za otplatu ovogodišnjeg duga osigurane.
Quel est l’impact de la crise sur l’économie croate ? Votre dette extérieure est de 37,7 milliards d’euros, dont 9 milliards à rembourser dès cette année…
Nous avons déjà assuré les moyens pour payer cette somme. La crise financière, elle, n’a pas trop affecté notre système bancaire. Près de 90 % des établissements sont privatisés. En revanche, un certain nombre de PME connaissent des difficultés. Nous avons entre 9 % et 10 % de chômage. Il est impossible de faire des pronostics pour cette année. Certains experts réclament une dépréciation de notre monnaie, la kuna. Ni le gouvernement ni la Banque centrale n’y sont favorables.
Signor Verdy,
Mersi boku na informasion! [thumbsup]
P.S. Molio bi moderatore da u pravilima foruma dodaju da za učlanjenje treba znati barem dva svijetska jezika ,osim materinjeg!Hvala.
Preporuka EU je da svi njeni stanovici govore uz materinji još 2 strana.
Ja osobno bi svoja 2,3 koja natucam vrlo rado mijenjao za 1 svjetski (engleski).
Kriza Bafetu odnijela četvrtinu portfelja
http://www.nezavisne.com/ekonomija/vijesti/37272/Kriza-Bafetu-odnijela-cetvrtinu-portfelja.html
Verdi ako imaš živaca, reci mi, kako će ovo stranje s burzom kod nas završiti…nemoj ništa uljepšavati,
reci svoju najyebeniju prognozu, kako to zapravo izgleda u svijetu..jer meni, nikako nije jasno,
zašto moramo doći do dna..koliko će trajati to stajanje i mrcvarenje po dnu, šta je uopće dno
dionica.. i ako se nakon dna dionice dižu..koji vrag se svi zabranjavaju i koji yurac prodaju dionice
po tim užasno niskim cijenama ? Gledam Adriatic fond, i vidim umjesto -100 koliko je realno
on bilježi gubitak oko -50 % , pa vidim zapravo da su fondovi dosta dokupljivali… i još dokupljuju ili
se to meni čini …
A ovo sa braniteljskim fondom …. rekli bismo, gdje država ima prste…sve će otići k vragu !
Ovo je čista panika malih …PANIČARI , smirite se i prestanite se ponašati ko utopljenici, koji
za sobom, da se spase utapljaju druge !
/ Buffetu je odnijela četvtinu u zadnjem tromjesečju ili šestomjesečju… a prije ?
Kriza Bafetu odnijela četvrtinu portfelja
http://www.nezavisne.com/ekonomija/vijesti/37272/Kriza-Bafetu-odnijela-cetvrtinu-portfelja.html
Samo 25% to nije ništa …
Da mi je minus toliki ja bih još pjevo…..
A kladim se i većina Vas isto…….
….ljudi moji konačno sam shvatio istinu ovosvjetskih poslova.Ova kriza kao i sve druge u povijesti su namjerno izazvane u korist velikih financijskih moćnika počevši od Rokfelerovih i njima sličnih koji stoje iza svjetske banke. I znate kada će kriza proći??? Nije teško pogoditi. Kada oni odluče ponovo upumpati novac na svjetsku scenu i ponovno napuhivati vrijednost svega što su jeftino pokupovali(radi se o milijardama i milijardama)i opet će posuđivati novac uz dobre kamate i bezobrazno učvršćavati svoju moć širom svijeta. A onda jednog dana opet isti scenarij kao i mnogo puta do sada… A kada će NJIMA biti povoljno da preokrenu trena…ostaje da se čeka i samo nagađa… PS:volio bi čuti komenttare dragih forumaša na ovo mišljenje…Hvala…
@ filija
mnogi ljudi misli tako, štoviše da je sve ovo umjetno izazvano radi obuzdavanja jačanja moći Kine, Rusije pa i Indije. kad ih dovoljno oslabe, milijarde koje nisu nestale već samo na vrijeme promijenile vlasnike, izaći će na svjetlo dana, ali sada kao novi vlasnici banaka, osiguravajućih društava, fondova… a mali ulagači-tko do sada nije prodao, sad to stvarno više ne treba raditi, sad je vrijeme za polagano kupovanje jer neki dramatični padovi tržišta dionica nisu više vjerojatni. na prve znakvoe oporavka prvo što će snažno uzletjeti gore su upravo dionice, prije nego same firme počnu iskazivati rast prihoda i dobiti i znakove izlaska iz recesije