Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode kuna u ambis mamu joj Bid: 7.61
Ask: 7.62

Ali možda je i greška u pitanju.. to bi ipak bilo previše u jednom danu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Koliko priče i halabuke oko ulaska na 1450 ili na 1390, a joooooj, netko će propasti zato! Meni su ove razine prihvatljive i ulazio sam danas! A i u ponedjeljak ću do kraja dati gas!
Ako je suditi po dijagramu ovo je 3 podval i slijedi 4 podval koji se vraća na visinu 1 podvala, ako je tako minimalni target je 1660 a maksimalni 1720.

ne pada mi na pamet da za novu lovu kupujem dionice ,neka kupuje onaj tko hoce.okrecem se drugim vrijednostima zivota,jer ionako je kratak.ionako ove burze su van svake pameti i vara se onaj tko misli da nesto zna.mozes ti mislit da si dobro kupio i na 1000 bodova a ono moze i na 700 i tako do ….ovaj dio zivota mi je skola velika da cu ubuduce u banke uci samo u krajnjoj nuzdi kad nema alternative a od bankara bjezati kao vrag od tamjana.novu lovu cu radije bacati i djeliti sirotinji nego kupiti atpl i po 3 kune.da to stvarno vrijedi nebi ni doslo na te nivoe..a vi tko zeli samo kupujte zelim vam srecu.

PBZ tečaj za 20.02.
K P
EUR 1 7,38 7,48

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Ovo zadnjih pola sata je jako loše za sljedeći tjedan…panično je počeo ulazit
najšpekulativnijni kapital
a naravno još brže će izlazit ne krene li prvih par sati po
njihovoj zamisli i dodatno nas bude gurnuo u provaliju…..

zadnjih pola sata crobex se neznatno oporavio samo zahvaljujući laganom oporavku ATPL, PODR i HT, a po većim iznosima kojima je kupovano vidi se da su kupovali veći igrači,a ne mali špekulanti. te 3 dionice napravile su cca 90% prometa u zadnjih pola sata. većina ostalih dionica iz crobexa ostala je na najnižim dnevnim razinama i/ili ispod dnevnog prosjeka trgovanja: INA, KOEI, ADRS-P, ERNT itd i time zadržala crobex u velikom minusu od -3,36%
svatko objektivan vidi da će zbog niskih zaključnih cijena crobex idući tjedan početi ili u plusu

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ostao sam u dionicama,stalno dokupljivao i nanova stalno gubio.nakon nekog vremena proglasio sam sam sebe velikom budaletinom i bankrotmenom iako da nisam dokupljivao bio bi na -80% i vise.sada sam na -60% iako sam nekako uvjerenja da ce ova prica zavrsiti jako lose za one koji su ostali u dionicama.odavno racunam vrijednost mog portfelja o,5 kn koliko i kosta onaj papiric sto ti ga broker izbaci.imam atpl,koei,ptkm,tisk,dlkv i jos nesto sitno,a novu lovu koju zaradim ulazem u ozbiljne stvari,jer ovo se pokazalo kako svi nazalost vidimo jako los biznis.cestitam onome tko je išta zaradio ovdje,za mene je stvarno mađionicar i rado cu mu platit da mi bude investic.savjetnik.slobodno nek se javi .bankrotman.

Portfelj vrlo sličan mome, ali ipak s malo manjim gubicima,slažem se, slažem se i slažem se, niti moja lova više ne ide u ovo
[/quote]
i bas zato samo rijetki zaraduju.
npr, da sad kupis IGH nemozes izgubiti ako si primjerice da si kupio na pocetku godine.
tako ce biti i u rastu ako si danas kupio vise ces zaraditi nego kad te analiticari uvjere da se trziste stabiliziralo i kriza prosla.
nisu bas svi lukovicevi necaci da kupe na dnu i striko da otkupi…
[/quote]
kupi ti kolega igh a ja necu.ni za 3 kune.radije 1000 eura kurvi dati nego igh kupiti.

Koliko priče i halabuke oko ulaska na 1450 ili na 1390, a joooooj, netko će propasti zato! Meni su ove razine prihvatljive i ulazio sam danas! A i u ponedjeljak ću do kraja dati gas!
Ako je suditi po dijagramu ovo je 3 podval i slijedi 4 podval koji se vraća na visinu 1 podvala, ako je tako minimalni target je 1660 a maksimalni 1720.

svaka cast vasim valovima i podvalovima ,samo dok su se stampale te vase knjige nije bilo jos tsunamija,a ukalkuliraj i njega u ulaz kolega

PBZ tečaj za 20.02.
K P
EUR 1 7,38 7,48
[/quote]
Ja nisam baš dobro upoznat sa tim tečajevima. Ako je tako kako si napisao onda suuper! A o čem se ovdje radi? http://finance.yahoo.com/currency-converter?from=USD&to=HRK&amt=1&t=1d#from=EUR;to=HRK;amt=1

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@kliring

sluzbeni tecaj glasi:

http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Pazi ovo….

Predsjednik češke vlade u šali proglasio izvanredno stanje

Češki ministar unutarnjih poslova Ivan Langer, dosađujući se u stanci u parlamentu, u šali je objavio proglašenje izvanrednog stanja, što je čak potvrdio i predsjednik vlade Mirek Topolanek, izvijestili su češki mediji.
Dok je trajala stanka u parlamentarnom zasjedanju, Langer je pred uključenim televizijskim kamerama uzeo mikrofon u ruku i ozbiljnim glasom ustvrdio da su ponovno osnovane postrojbe ministarstva unutarnjih poslova poznate iz komunističkih vremena.

"Dame i gospodo, priopćenje ministra unutarnjih poslova: Jutros rano ponovno su osnovane postrojbe ministarstva unutarnjih poslova. Nemojte se iznenaditi ako na prilazima vladinim zgradama i drugim ključnim objektima vidite oklopna vozila", izjavio je smrtno ozbiljan ministar.
Vaš link

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Imam neki feeling da će graditelji skakati opako!
Vaš link

Obozavam RH trziste kapitala:

FNVC-R-A 250,00 250,00 250,00 +127.23 %

evo dajem glavu da ce vrli novinari napisati da uprkos krizi dionice rastu 130%.
Promet, sto je to/????

mozda kolega znanac dokupljuje tj. smanjuje ulaz…

[/quote]
gric gric…
Valjda su mu konsolidirali onaj Drvar..
[lol]
[/quote]

Nije Znalac [yawn]
Ja kupio [cool]
Ne bi, ali bila je oklada u igri…
I sad sam tu gdje jesam [sad]
Ali barem imam puno prijatelja [smiley]
[/quote]
kaze moj kolega a zasto bih ozenio tu ljepoticu kad se svi pale na nju?
mozda je to dobroza mene, imao bih puno prijatelja, scjepana drva i okrecenu kuću.
frendovi s mense će mi zasigurno udjelit stotku!!!

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close