Lipo je Nadan Vidošević reka da se nećemo oporavit za 10 godina izgleda da se njegova proročanstva ostvaruju! Burza je krepala,love nigdi Crobex do lita na 400 bodova. Ljudi ovo lito ćete kupovat ATLP za 20kn INU za 100kn HT 70kn…Poleteri svih zemalja ujedinite se.Ha Ha
Mnogi su već kupovali ATPL za 20 kn, što ne bismo opet! Ja zadovoljan, biće za 5 stanova od inicijalnih 500 dionica koje ću kupiti po 20 kn. Kad dođe na 3800 opet (a kroz sljedećih 20 godina bi trebala, osim ako nas ne pogodi meteor ili firma ne propadne – a neće), ja pun para kao brod
Obozavam RH trziste kapitala:
FNVC-R-A 250,00 250,00 250,00 +127.23 %
evo dajem glavu da ce vrli novinari napisati da uprkos krizi dionice rastu 130%.
Promet, sto je to/????
To je dionica, a ne ove ostale.
Drvo je uvijek na cijeni.
Što ne možeš zapalit prodaš pod namještaj
Došla sam na kompić …ŠTA JE OVO DANAS???? Business napadnut, fondovi pocrkali, mali investitori
čupaju kosu !!! Pa , što se to dogodilo ?
Ja čekam da za par dana riješim kredu, i da ozbiljno dokupom nešto na portfleju poduzmem..
da li sam luda do kraja..??? Pa zašto su danas to srokali do temelja ?
Miami, čuvaj pare.
evo dajem glavu da ce vrli novinari napisati da uprkos krizi dionice rastu 130%.
Promet, sto je to/????
mozda kolega znanac dokupljuje tj. smanjuje ulaz…
Eto, kada je počela kriza, mnogi su priželjkivali oporavak u uobliku slova V.
Nakon par mjeseci, promijenili mišljenje i rekli oporavak nam slijedi u obliku slova U.
Prošlo još malo vremena sve padalo i dalje pa rekli, sada smo na u fazi slova L
Neki razmišljaju i o slovu I
Dakle,pasivno promatram zse zadnjih tri mjeseca i zapravo je to i jedino vrijeme gdje sam zaradio….jednostavno jer ne dozvolim da me navlakaći ,od kojih je večina ovdje prisutna, izlevate..i uživam i čekam momenat ulaska a on neće biti tako skoro i ne tako visoko..dakle samo treba strpljenja ali večina ovdje nije svjesna težine situacije i dalje sanjare o bogatstvu preko noći i postaju sve nestrpljiviji…a strpljivi samo čekaju…čak niti ne palim više svakodnevno komp i napokon uživam u ovozemaljskim radostima npr vino,kobasice i kulin, rakija pa i napokon mi je i žena malo zadovoljnija a i sve češće razgovaram s djecom..ah ta burza mi je zamutila pamet…a život je tako jednostavan ..pozdrav svim forumašima
Izvrstan osvrt na stanje u glavama pojedinaca.
poručio bih kolegama profesorima s foruma da je sada izvjesno da će im se vrijednost njihovih portfelja još barem jednom prepoloviti prije nego bude kraj ove krize, a onda ide dugotrajan i vrlo spor oporavak.
Za mnoge koji su tvrdoglavo ostali u dionicama, ne vidim da će im se do 2016-2017 ništa lijepo dogoditi.
[/quote]
[bye] [bye]
Ovo zadnjih pola sata je jako loše za sljedeći tjedan…panično je počeo ulazit
najšpekulativnijni kapital a naravno još brže će izlazit ne krene li prvih par sati po
njihovoj zamisli i dodatno nas bude gurnuo u provaliju…..
ostao sam u dionicama,stalno dokupljivao i nanova stalno gubio.nakon nekog vremena proglasio sam sam sebe velikom budaletinom i bankrotmenom iako da nisam dokupljivao bio bi na -80% i vise.sada sam na -60% iako sam nekako uvjerenja da ce ova prica zavrsiti jako lose za one koji su ostali u dionicama.odavno racunam vrijednost mog portfelja o,5 kn koliko i kosta onaj papiric sto ti ga broker izbaci.imam atpl,koei,ptkm,tisk,dlkv i jos nesto sitno,a novu lovu koju zaradim ulazem u ozbiljne stvari,jer ovo se pokazalo kako svi nazalost vidimo jako los biznis.cestitam onome tko je išta zaradio ovdje,za mene je stvarno mađionicar i rado cu mu platit da mi bude investic.savjetnik.slobodno nek se javi .bankrotman.
Portfelj vrlo sličan mome, ali ipak s malo manjim gubicima,slažem se, slažem se i slažem se, niti moja lova više ne ide u ovo
[/quote]
i bas zato samo rijetki zaraduju.
npr, da sad kupis IGH nemozes izgubiti ako si primjerice da si kupio na pocetku godine.
tako ce biti i u rastu ako si danas kupio vise ces zaraditi nego kad te analiticari uvjere da se trziste stabiliziralo i kriza prosla.
nisu bas svi lukovicevi necaci da kupe na dnu i striko da otkupi…
Promet, sto je to/????
[/quote]
gric gric…
Valjda su mu konsolidirali onaj Drvar..
[lol]
[/quote]
gric gric…
Valjda su mu konsolidirali onaj Drvar..
[lol]
[/quote]
Nije Znalac [yawn]
Ja kupio [cool]
Ne bi, ali bila je oklada u igri…
I sad sam tu gdje jesam [sad]
Ali barem imam puno prijatelja [smiley]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Glede prodaje, rekao bi da prodaji isti ljudi koji i kupuju …
Kupiš 100 nekih dionica, platiš proviziju brokeru, prodaš ih za zaradit čisto 1,5-2% i to radiš 10 puta dnevno! Koliko god možeš!
Nekad na gubitiku, privremeno, al s ciljem da spuštiš cijenu niže da opet možeš ponavljati sve isto i kupovati za isti novac veću količinu vrijednosnih papira…
To nije lud sport! Npr. na tom primjeru sam podebljao u samo 10 dana broj dionica INGRE čak 35%.