Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svašta..
Bojim se da nam i HDEl polako odlazi, nadam se da je Sasko kupio.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma dajte ljudi stvarno..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma dajte ljudi stvarno..

što to?

ne kužim? jel’ uživaš zaje…. druge ljude … pratim te i moram priznati da su ti favoriti jako dobro odradili … ali to ne znači da moraš druge prcati u mozak … oladi malo … izanaliziraj fnvc …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma dajte ljudi stvarno..

ne kužim? jel’ uživaš zaje…. druge ljude … pratim te i moram priznati da su ti favoriti jako dobro odradili … ali to ne znači da moraš druge prcati u mozak … oladi malo … izanaliziraj fnvc …

[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2],neka,neka…..samo polako i smiriti tenzije

Odmorit ćete se kolega od mene sutra odlazim na malo dalji put , pa me nema 10-tak dana.
Idem malo brati agrume u južne krajeve.
Dakle imate mira, barem ca. 10 dana.

Što se tiće FNVC davno sam napravio tu analizu i prodao na vrijeme.
Bojim se da nije išlo sve po planu, teška dionica.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

fazan: ” ne kužim? jel’ uživaš zaje…. druge ljude … pratim te i moram priznati da su ti favoriti jako dobro odradili … ali to ne znači da moraš druge prcati u mozak … oladi malo … izanaliziraj fnvc … ” Odmorit ćete se kolega od mene sutra odlazim na malo dalji put , pa me nema 10-tak dana. Idem malo brati agrume u južne krajeve. Dakle imate mira, barem ca. 10 dana. Što se tiće FNVC davno sam napravio tu analizu i prodao na vrijeme. Bojim se da nije išlo sve po planu, teška dionica.

bojim se bit će negdje blizu internet caffe [smiley2] a?

bojim se bit će negdje blizu internet caffe [smiley2] a?

Nadam se.
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na Varteksu izgleda kao klasična igra fondova….

Lijepo se istresaju ovi na TNSA:

Kupnja – TNSA-R-A
6 8.400,01
3 8.400,00
4 8.307,00
2 8.300,00
3 8.103,06

Prodaja – TNSA-R-A
1 8.450,00
6 8.786,86
1 8.786,87
10 8.787,00
2 8.788,87

tko želi ima po 8.450 kuna

Što se tiče TNSA, nije baš neko istresanje. Čini mi se da netko dr(u)ka sa po jednom dionicom na dolje… c.c.c…

"I am a man of great patience..."

Idem malo brati agrume u južne krajeve.
Dakle imate mira, barem ca. 10 dana.

Je, treba zaraditi nešto siće za dokup.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

A što se lipare na TNSA:

Kupnja – TNSA-R-A
1 8.500,00
25 8.450,00
6 8.410,00
2 8.405,00
1 8.401,00

Prodaja – TNSA-R-A
1 8.758,84
5 8.759,82
1 8.759,83
10 8.759,86
14 8.774,99

plavi: ” Idem malo brati agrume u južne krajeve. Dakle imate mira, barem ca. 10 dana. ” Je, treba zaraditi nešto siće za dokup.

pusti ga, sigurno ide brati pome u KSST

New Report

Close