@ roky5
Super. Možda napokon dođe more i u Slavoniju, kao u dobra stara panonska vremena. To bi čuda učinilo za turizam u Slavoniji. Da ulažemo u zemljište na brežuljcima? [lol]
Inače, i ja, neuki investitor, sam sklon nadanju da će Roha braniti kunu kako je spomenuto do sezone. Kao što i drugi kažu, previše je ljudi u deviznim kreditima i kad bi oni zaronili, tko bi brinuo o njima? Jedino država.. koja ni sama nema novaca. Naravno da bih bio najsretniji kad bi banke srezale svoje kamate na kredite na normalne vrijednosti, ali koliko pratim (skoro pa ništa) od većih banaka samo je HPB 100% domaći. A svim stranim gazdama nikad dosta novaca……. kao i našem drivi…… morat će drivo da smisli nešto kako da ih preduhitri pa da prije njih uzme ono što oni uzimaju……
Pa nešto pišu ovih dana o krizama banaka u istočnoj europi zbog pada vrijednosti nacionalnih valuta (rast rata kredita, ovrhe i ostalo i sve ono protiv čega se naš ROHA bori)….
Ja bih njega najradije najesen za mr. President, a prvom prilikom nakon toga za Premijera. Pa neka okupi stručnjake, a ne rođake i prijatelje kao drivo, i napravi nešto sa ovom ‘lijepom našom’ (ali ako drivo ovako nastavi i taj epitet će se morati mijenjati u ‘lijepom njihovom u kojoj živimo i plaćamo sve strancima). Jer ako toga ne bude, zanima me, šta može spasiti naše gospodarstvo (opet ja ‘naše’, treba pisati ‘njihovo gospodarstvo kod nas u RH’) a samim time i TK i sve ostalo..
Neto mirovinski doprinosi proslijeđeni OMF-ovima od početka njihovog djelovanja iznose 22.587.959.080,14 kuna. Agregirana neto imovina OMF-ova na kraju mjeseca siječnja iznosi 22.884.688.684,96 kuna. Iz ovih podataka slijedi da su OMF-ovi svojim članovima od osnutka kapitalizirali samo 296.729.604,82 kune ili 1,31 posto proslijeđenih im neto mirovinskih doprinosa, što je značajno manje od vrijednosti koju je za to vrijeme nagrizla inflacija.
@ roky5
Super. Možda napokon dođe more i u Slavoniju, kao u dobra stara panonska vremena. To bi čuda učinilo za turizam u Slavoniji. Da ulažemo u zemljište na brežuljcima? [lol]
…
Problem ako dođe more u Slavoniju je što nemate dovoljno brda da drivo može mostove gradit. Nije nam more u Slavoniji od nacionalnog interesa. [lol]
Odbijanacccccc, kupuj… [lol]
Ovo samo kod nas ima. Crobex u plusu, dionice u minusu.
evo odbijanca
Evo sad će kad Roha proglasi bankrot. [lol]
jel nas roha prica u saboru il ce imati konferenciju?
evo odbijanca
Mora da će sad IGH na 3000 kad si kupio [lol]