Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgubio sam ,svi su izgubili osim kojekakvi menađerčića iz fondova i njihovih bliski suradnika koji sa fondovskom lovom kupuju svoje privatne dionice pa zarađuju .A mi smrtnici smo svi u minusu ,ja osobno ne poznam tko je u plusu.Oni koju su prodavali prije godinu dana su već u par navrata ulazili i izlazili misleći da je to dno.Stanje u hrvatskoj se pogoršava ,novaca nema.

Ja sam ove godine u plusu oko 20 %,to ti može potvrditi barem deset forumaša.
U americi sam na 930 bodova na sp ulupao masnu lovu u UltraShort Real Estate ProShares (SRS zajedno sa Geronimom i Migom..
trenutno u plusu cca 60 %
Na pd forumu manje pišem jer sam ocjenio da tržište prije dva tjedna kreće dolje,a ja to ne želim i ne budem pisao.
Kad bude dan za pravi odbijanac napisat cu i opet navesti transakcije kaj cu kupovati.

Svaka čast na zaradi,čestitam

Zvono za uzbunu: Kuna iznad 7,45 prvi put od ožujka 2005.

Odbijanac u tijeku -4,3%

evo za ove koji su ocekivali odbijanac da se prisjete jednog dobrog starog odbijanca!! [lol]
[/quote]

Svršavao sam dok sam gledao…….. [thumbsup]

Ponovilo se da Bog dao [pray]

smanjuje se minus.......

Zato je i sazvao konferenciju za sutra. Bojim se sta ce biti kazano sutra!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

izgubio sam ,svi su izgubili osim kojekakvi menađerčića iz fondova i njihovih bliski suradnika koji sa fondovskom lovom kupuju svoje privatne dionice pa zarađuju .A mi smrtnici smo svi u minusu ,ja osobno ne poznam tko je u plusu.Oni koju su prodavali prije godinu dana su već u par navrata ulazili i izlazili misleći da je to dno.Stanje u hrvatskoj se pogoršava ,novaca nema.

U americi sam na 930 bodova na sp ulupao masnu lovu u UltraShort Real Estate ProShares (SRS zajedno sa Geronimom i Migom..
Na pd forumu manje pišem jer sam ocjenio da tržište prije dva tjedna kreće dolje,a ja to ne želim i ne budem pisao.
Kad bude dan za pravi odbijanac napisat cu i opet navesti transakcije kaj cu kupovati.
[/quote]

Aj sad raci ANRICOMU koliko si stvarno u minusu, da ga ne čopi herc.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

To je po meni trenutno najveći problem u zemlji.
problemje održati likvidnost državnog aparata i stabilan tećaj.
bojim se da će se jednomorati žrtvovati, iako mislim da HNB ima dovoljno sredstava za obranit kunu.

nisi mi jasan, stvarno jer ako možeš najaviti plus bilo bi logično reći i za minus, upozorenja nikad previše
dakle….ako bi po tebi mogao odbijanac ili tržište ide gore jednako tako možeš datu i svoju procjenu da bi tržište moglo dolje…..
i to je to

Ja se i dalje nadam kadrovskim rezovima u državnom aparatu i državnim firmama, no to će vjerojatno uslijediti tek nakon lokalnih izbora.

A sadržaj ovog članka se može preslikati i na HEP, kao i na razna ministarstva, općine i gradske urede. Odokativno bih rekao da ima bar 10% ljudi u našem državnom aparatu koji su apsolutno nepotrebni i na teret ostatka ljudi koji nešto rade i proizvode, a kojih je sve manje.
Bolje da primaju naknadu nezaposlene nego velike plaće a isto tako da ništa ne rade.

Vaš link

To je po meni trenutno najveći problem u zemlji.
problemje održati likvidnost državnog aparata i stabilan tećaj.
bojim se da će se jednomorati žrtvovati, iako mislim da HNB ima dovoljno sredstava za obranit kunu.

[/quote]

S obzirom da su cijene dionica u kunama, može li kakva značajnija promjena tečaja utjecati na cijene dionica? Zadnji put kad je crobex bio ovako nisko srednji tečaj je bio oko 7,13 kuna za euro. Znači da današnji crobex treba spustiti još za 4% da se dobije njegova stvarna vrijednost, cca 1425 bodova?????
[bye] [cry]

Ne drami bezveze. Bila je i više 2002.

[/quote]

Aj sad raci ANRICOMU koliko si stvarno u minusu, da ga ne čopi herc.
[/quote]
ma nema greške ja priznam u 2008 sam popušio milju i pol kuna
u ovoj oko 800 somova u plusu

New Report

Close