Ja ne znam šta ovi mali čekaju što ne kupuju, pa kupujmo da spasimo Dinka i ekipu Sanader im je zaprjetio jedini koji ih mogu spasiti smo mi mali [lol]
veliki su odlučili rušiti i jako dobro uspijevaju .Pitanje je gdje je to dno ,kupaca više ni za ljek
Uvijek ima kupaca.
Da ih nema, nebi niti bilo burze i prometa.
Ja ne znam šta ovi mali čekaju što ne kupuju, pa kupujmo da spasimo Dinka i ekipu Sanader im je zaprjetio jedini koji ih mogu spasiti smo mi mali [lol]
Pa mogao bi Dinko počet rokat po ask-u da se spasi i da prikaže bolje poslovanje, ali eto ja u to ne vjerujem.
prije sam vjerovao u čuda ali više ne.
Ipak sam prestar za to.
Padamo a prometa nema.
Baš lijepo. [angry] [angry]
veliki su odlučili rušiti i jako dobro uspijevaju .Pitanje je gdje to dno ,kupaca više niza ljek
Upravo tako, kao što su i besramno dizali tržište, pa nije valjda da je tržište prepušteno samom sebi. Postoje playmakeri koji jako dobro znaju što rade, IGH najbolji primjer loptanja i manipulacija koje su, naravno, nedokazive.
[/quote]
E BAŠ zato ova burza nikad neće propast.
3. vidi se da se čekaju Ameri i kako će oni reagirati na bailout (ako će uopće)
Mislim da nisi u pravu nazalost.
Upravo tako, kao što su i besramno dizali tržište, pa nije valjda da je tržište prepušteno samom sebi. Postoje playmakeri koji jako dobro znaju što rade, IGH najbolji primjer loptanja i manipulacija koje su, naravno, nedokazive.
[/quote]
E BAŠ zato ova burza nikad neće propast.
[/quote]
već je propala ,rupa bez dna
Dali je dno to nitko nezna, ali da prometa nema je istina.
E sada kako to protumačiti?
Netko će reči mali je promet jer nitko nije lud da prodaje na ovim razinama,
a drugi će reči mali je promet jer nitko nećče kupiti dionice.
U svakom slučaju 90% ljudi će biti u krivu i popušiti. Nije li to divno?
Dali može biti gore? – glupo pitanje.
Dali može biti bolje? – isto glupo pitanje
Kamo ćemo? Gore ili dole?
E to 100% nitko nezna, i to je jedina stvar koja je sigurna.