Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mirovinci poručuju Vladi da je izgubila puno više od njih

"Nakon Vladinog udara na drugi stup i mirovinske fondove nije dugo trebalo čekati na reakciju fondovske industrije. Udruženi mirovinci Sanaderu na kritiku da su izgubili tri milijarde odgovaraju da je Vlada izgubila puno više, a da su svjetski velikani poput Lehman Brothersa i Citigroupa propali ili opstali samo uz pomoć države."

Kako bi kolinje između Vlade i Mirovinskih fondova moglo pomoći tržištu kapitala? [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Mene zanima jedino kako lovu misle izvuć iz 2. stupa..
Molim komentar na ovo:

Naime HDZ se pruža prilika da ocrni SDP tj. njegov drugi stup te namjerno ruši TK…
2. Zamislite scenario da npr. Šuker preuzme dionice 2.st. npr. MAGMU ili ATGR i druge
pa onda važe i ucjenjuje npr. kaže danas rušimo ATGR jer je kao Tedeski dobar frend Milanoviću ,
spominje se i INGRA rukovodstvo da i nisu baš HDZ znači šteta I TU a već je dijelom i dokap propao zbog informacija unaprijed – jer nije to samo tako palo s neba

Ali npr što sa IGH i HT …Ja već sada sumnjam ko danima uz INGRU ruši i IGH – pod skrbničkim računom – 100% oni sa pravom infor….

Ako ima tko komentar na ovo ,
Hvala

smanjuje se minus.......

*Sailor

Sinoć u Vijestima iza Otvorenog je bio jedan mlađi gosp. iz HNB koji je izjavio da najveću korist od II stupa imaju banke čiji menađeri upravljaju tim novcima jer im je najbitnije da natuku proviziju!
Trebalo bi ih reformirati, npr.zašto plačati 800 mil kn za upravljnje fondovima i još toliko Regosu, neka se podmiruju iz npr. 10% bonusa od ostvarene dobiti pa če se vidjeti tko je sposobniji!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

prema programu reforme stopa doprinosa za drugi stup sada je treba iznositi 10% a ostal ja na 5 posto.
vidović još u kolovozu lani kaze predlaće da se smanji stopa doprinosa za zdrav. osig s 15 na 11% s time da se tim 4 posto dopirnosa koje placaju poslodavci prebaci u mirovinski fond…

Postanite Eu-robovi

Bravo kolega Sailor, pogodak u sridu [thumbsup]

Ja sam se obogatio preko noći! Prekonoćnim kreditiranjem!!

Drugi stup treba sravniti sa zemljom a te fond menardžeriće poslati na burzu a razloga je više ali neda mi se pisati pa ću navesti samo neke, meni je jasno da će TK popušiti ali neka.

– Da su htjeli braniti TK to su mogli na nekim normalnim razinama od 2500 bodova ali nisu malo su se zaigraili mislili su da su bogovi pa im se o sada vraća kao bumerang koji će ih zbrisati sa lica zemlje.

– Oni su bili ti koji su cjelo tržište i urušili tako što su povlačili novac iz dioničkih fondova ali tako da su dnevno potraživali toliko da se tržište moralo urašavati a na mjerno nisu u to vrjeme stajali na kupnji

– Visoke provizije za vođenje.

– Posuđivanje našeg novca državi uz enormno bezobrazne kamate.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Dlkv 1000 kom po bidu, čišćenje od 324.00-315,00kn [angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Čini se da ste zaboravili ili ne pamtite prekrasna vremena (2004-2007), kada OMF-ovi nisu bili na tržištu. Ja sam tada prekrasno zarađivao, otkada je ta bagra nastupila, samo gubim

Hell is Empty and all the Devils are Here

Pazi Podravku PODR-R-A na prodaji…!!!
CIJENA KOLIČINA
228,99 6
229,00 475
230,00 200
237,90 106
238,79 65
240,00 88
244,00 1,521
245,00 16,137……u jednom trenutku -7%, ….a za 5 min na +0,5%

Jedini koji gura Crobex danas je HT.

Opet krivo prikazivanje trenutnog stanja.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

crobi-2,11 up !!!

Čini se da ste zaboravili ili ne pamtite prekrasna vremena (2004-2007), kada OMF-ovi nisu bili na tržištu. Ja sam tada prekrasno zarađivao, otkada je ta bagra nastupila, samo gubim

Istina, međutim nije samo krivnja njihova. Tu su isisane milijunske vrijednosti koje su ostale zarobljenje u HT-u, odlazak stranaca te gomilu pridošlica koji pojma nemaju, i kada se sve zbroji a i kao što bi Kostolany rekao nije svako vrijeme za ulaganja u dionice, ali strast i ovisnost ne daju mira.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koje rokanje na IGH, ZABA se stvarno misli fino iskrcati.
Uništili su dionicu.

A šta misliš tko će se ukrcati? Bez kupnje nema prodaje!

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close