Zanimljivo da baš i nije bilo puno negativnih blokada…
Manipulacija viđena bezbroj puta. Cilj je rušenje, a kada ne ide onda ide javna hajka jer budimo relani burza je prvenstveno psihologija, pohlepa kod rasta i strah kod pada. Prije je bilo nagovaranje na kupnju sada je na prodaju, međutim prodaja je slaba i treba je pojačati kako god se može. Za sada slabo im ide. Što je sljedeće?
Zanimljivo da baš i nije bilo puno negativnih blokada…
O, ima vremena,ima vremena.
Što mislite čemu služe bull trapovi?
Ostrički: Vlada je izgubila kompas i kontrolu
Darko Baniček
darko.banicekatcharbusiness.hr 12.02.2009 10:37
Pročitaj komentare ( 16)
Diskutirajte o ovoj temi na forumu ( 1)
f68690ea-ad60-4a24-ab4c-fe1b4e9e7055
Ocijenite članak ( 0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.
„Nisam mogao vjerovati da je to izrečeno. Vlada je izgubila kompas i kontrolu nad situacijom“, prvi je komentar direktora brokerske kuće Rast Mladen Ostričkog na najavu premijera Sanader da se planira povlačenje osiguranika iz drugog u prvi mirovinski stup.
Mladen OstričkiMladen OstričkiOstrički oštri pad Crobexa od 4,5 posto na početku današnje trgovine tumači panikom koja je posljedica najave o promjeni mirovinske politike.
„Zbog pada tržišta koje je izazvalo minuse u mirovinskim fondovima, što je samo epizoda koja će proći, ne treba rušiti cijelu zgradu mirovinske reforme“, objašnjava Ostrički te dodaje da je Vladina reakcija neprikladna i da joj u ovom trenutku nema mjesta.
strički se ipak nada da zbog prvih reakcija na prijedlog, koje su redom negativne neće doći do ostvarenja plana.
„Vjerujem da će Vlada korigirati odluku i da se to neće dogoditi“, zaključuje Ostrički.
nakon prvih sat vremena panike, trgovanje se umrtvilo i sad je isti tempo kao jučer. neki su danas u panici rasprodali, drugi su to pokupili s lijepim diskontom.
da je stvarno takva frka kako je izgledalo s tom idejom izmjene mirovinske reforme, onda bi se iskrcavanje nastavilo i dalje. međutim , nema više prodaje , sad se opet slaže kupnja u nadi da će se još netko iskrcati, ali uglavnom prošao je vlak…
danas se vidjelo da ima para na burzi čim se malo cijene spuste, 20 mil. kuna u prvih sat i pol trgovanja davno nismo vidjeli
majstori nisu više imali čime rušiti crobex pa su danas lansirali laž o ukidanju OMFova i 2. stupa…. bijedno čime se sve ljudi služe da se dočepaju tuđih dionica
sutra je crobex opet u zelenome, HT iznad 220 kn, ATPL na 800, INGR preko 60 kn itd….samo ne znam kako će to pomoći današnjim paničarima
O, ima vremena,ima vremena.
Što mislite čemu služe bull trapovi?
Obrnuto od bear trapova? [wink]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
U svezi glede mirovinskih fondova….sjetimo se ingre na 50-60 tisuća, leda po cca 18…itd…itd…
Sad kad bi oni trebali jeftino dokupljivati te dionice politika im ne da. I sad će ih ( možda) jeftino dati državi koja će ih onda jeftino prodati strancima. Ako je ovo točno, ( a sve upučuje na to da jest) onda je ovo samo jedan završni udarac u procesu privatizacije ( čitaj pljačkanja ) naroda koji drugačije nije ni zaslužio. Našim novcima prvo su se izvlačili oni( čitaj luković) koji su sve ovo strancima i omogućili.
I neka nam je.
U svezi glede mirovinskih fondova….sjetimo se ingre na 50-60 tisuća, leda po cca 18…itd…itd…
Sad kad bi oni trebali jeftino dokupljivati te dionice politika im ne da. I sad će ih ( možda) jeftino dati državi koja će ih onda jeftino prodati strancima. Ako je ovo točno, ( a sve upučuje na to da jest) onda je ovo samo jedan završni udarac u procesu privatizacije ( čitaj pljačkanja ) naroda koji drugačije nije ni zaslužio. Našim novcima prvo su se izvlačili oni( čitaj luković) koji su sve ovo strancima i omogućili.
I neka nam je.
Kakvim stranicima??????? Pa vec su sada vlasnici MF-ova stranci! Koja bi budala to uzimala osim naroda koji ce to kao i uvijek – sve sam da PLATI!
I neka nam je.
Kakvim stranicima??????? Pa vec su sada vlasnici MF-ova stranci! Koja bi budala to uzimala osim naroda koji ce to kao i uvijek – sve sam da PLATI!
[/quote]
Evo broj tel od vlade 4569222 pa im izrazite šta mislite o njima
Nemam ja nikakvih problema s Vladom RH, ali vidim da si ti u kontaktu s njima! [bye]
Po ne znam koji put se pokazalo da će ovaca uvijek biti, na jednu glasinu, pogrešno protumačenu, masa ja danas rasprodavala dionice s -10% popusta. Hvala, ja sam kupovao.
Inače, crobex je bio na -4,82%, sad je na -2,78% , minus se i dalje smanjuje, a vi samo poklanjajte dionice.
Ako je nešto jeftino, ne znači da ne može bit i jeftinije. Ako niste primjetili popusti su tek počeli
[lol]
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=7bc07b7a-67e8-4966-ac22-03d13465a473&open=sec
Oštar napad mirovinaca