Čuj ove na ULPL… VIdla žaba da se konj potkiva….
Samo je razlika što ATPL ima rast prihoda i profita, a ono oštar pad oba.
Al ekipa iz NO su većinski pa onda evo… [bye] [bye]
ako iz današnjeg prometa oduzmemo promet ostvaren dionicom zagrebačke pivovare, dolazimo do zanimljivog podatka . današnji promet dionicom HT je duplo veći od prometa ostvarenog svim drugim dionicama zajedno. bit će prava sreća ako crobex danas ostane na ovim sadašnjim razinama ( – 2 % )
Opet laž pa nema dionice koja nije pala od min 6 do 10 puta pa sad zamislite koliko Luković može kupit sad i njemu slični tj rodijaci pa nepišu strani mediji bez veze o našem premijeru samo jedan od dokaza
7 milja prometa na HT-u, netko se probudio…
slijede nam lokalni izbori a glasaci imaju dionice pa nece biti svejedno kolika je cijena sada jedine narodne djonice.
Pada HT zbog onog članka jučer u svezi štrajka.
Nije mala stvar.
10 000 dionica HT-a u jednoj sekundi, i to je što mi je pokazano….. [shocked]
CROBEX – 1.73
Pa toliko nije cjela EU kad se zbroji minus
Dokle više
CROBEX – 1.73
Pa toliko nije cjela EU kad se zbroji minus
Dokle više
A kaj je bilo jucer sa EU?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=537bd22a-85b6-4c0e-990e-085cbd715c5a&open=sec
Evo dobri vjesti
možda pusti modelator
[/quote]
TO je bilo jučer
[/quote]
A kaj je bilo prošli tjedan kad su svi rasli a mi padali.
[/quote]
A kaj je bilo prošli tjedan kad su svi rasli a mi padali.
[/quote]
Sve burze dilje svijeta rastu i padaju a naša poštena ZSE samo pada pa kome misle prodat ovu buregđinicu
Super su se dogovorili Suker i onaj austrijski ministar. Dosao covjek i zajamcio Sukiju da ce stititi nas fin. sustav. U zamjenu mu je ovaj cini se odobrio strasno povecanje kamata. Naime jedna moja poznanica je neki dan dobila obavijest, od jedne od austrijskih banaka, da se kamata dize za cak 3%!!! tj da je rata kredita veca za 200 EUR/mjesecno!!!! Druga ima kredu u svicarcima i rata joj je porasla sa 2800 Kn na 3600. Svaka cast Sukeru, predaj sve strancima za nista pa neka oni tlace. IDEMO DALJE ravno u mp3. Jos kad evalviraju i kunu bit ce ne plac majko…
Predlazem moderatorima da otvorimo novu temu: Banke i povecanje kamata na kredite u kojoj bi ljudi iznosili svoja iskustva s bankama i kreditima i tako izvrsili neku vrstu pritiska i podigli svoj glas protiv pljacke s jedne strane a uvjeravanja politicara kako je sve u redu s druge. Jer kad ekipa IDEMO DALJE jos srusi i kunu, vjerovatno poslije izbora ili tu noc, bojim se da ce ogromna vecina ljudi zavrsiti u debelom ocaju zbog nemogucnosti placanja rata kredita koje ce porasti i 50%!!! (povecanje kamata + develavacija kune). Nakon toga ce naravno te iste banke s nasim depozitima osnivati ili pojacati svoje realestate podruznice i jeftino pokupovati nekretnine a gradjani hrvatske ce zavrsiti u duznickom ropstvu ili podstanarstvu iz kojeg se nece nikada izvuci.