Ajde ajde mreich prodao si Transadridu i sad bi odmah stampedo nadolje. Možda još malo dolje, ali za stampedo nema razlog.
Nemoj na mreicha, covjek malo kupi i malo proda ali uvijek ima TNSA u portfelju, on je kupovao svaki dan kada je TNSA padala sa 10.000, a sada svako malo prodaje
Nemoj na mreicha, covjek malo kupi i malo proda ali uvijek ima TNSA u portfelju, on je kupovao svaki dan kada je TNSA padala sa 10.000, a sada svako malo prodaje
Ne idem na mreicha, krivo, samo sam komentirao pod temu komentari jer je 10 minuta prije rekao da je prodao dio TNSA. Ne vidim gdje sam pogriješio u komentaru?
ulovila ljude panika da opet ne ostanu u vlaku… [smiley1]
ulovila ljude panika da opet ne ostanu u vlaku… [smiley1]
Hvala bogu, da nema paničara neki ne bi mogli fino zarađivati na razlici koja je prouzročena panikom zapravo ona nekome “stvara” veliki dodatni profit.
Sjetite se samo PTKM (ne mislim da je jedina), nekoliko valova od 180-240.
Netko gubi, a netko zarađuje masno.
Ne vidim gdje sam pogriješio u komentaru?
hocu reci da ne navija mreich za to da cijena padne
hocu reci da ne navija mreich za to da cijena padne
slažem se, donekle. [smiley2]
slažem se, donekle. [smiley2]
sve pet, thumbs up!
Gdje se mogu vidjeti dnevni limiti porasta i pada cijena. Siguran sam da sam to negdje vidio, ali nikako da nađem.
Gdje se mogu vidjeti dnevni limiti porasta i pada cijena. Siguran sam da sam to negdje vidio, ali nikako da nađem.
inquirer: ” Gdje se mogu vidjeti dnevni limiti porasta i pada cijena. Siguran sam da sam to negdje vidio, ali nikako da nađem. ” http://www.abacus-brokeri.hr/ZSE.xls
Pa po ovome je PTKM u blokadi (gornji limit je 283,15), jel ima netko s mostichem da provjeri?
Pa po ovome je PTKM u blokadi (gornji limit je 283,15), jel ima netko s mostichem da provjeri?
Odavno je PTKM u blokadi.