Neznam al ovo nebu dobro, ht bu dal dividendu cjena bu skočila za nju a poslje dolje
za isto i ko zna kolko još….brodari kad se okrenu drastično padanje…promet od 10
milja bi se mogo održat do jeseni, govore grobi na 1000 nebi se iznenadio ni sekunde…
moje mišljenje….
Zaboravio sam dodat kad se objavi ht dividenda ovi kaj sad kupuju na 220 budu
odma prodavali kad skoči za cjenu dividende…tak da nebu iznenađenja,
ko čeka dividendu sad se kupuje a po objavi iskrcaj….isto moje mišljenje….
tagret stoji i dalje.
jucer shaving top, pogledaj bid i ask i sve ce ti biti jasno.
dionica na prodaji na za lijek…
ovo kaj vidis u top 10 je "patka".
svako jutro jurnu nisko, u nadi da ce se netko ukakiti, ali iskrcaja nema….
i onda bid ide lagano up,up.
pitam se zasto?
[/quote]
Otkad si rekao za target, INA je pala oko 6-7%. Imaš li objašnjenje?
[/quote]
Neznam gdje ti vidiš minus ali oke.
Valjda mi trebaju naočale.
Ja vidim samo plus.
INA-R-A 1.220,05 1.249,99 1.249,90 +0.64 %
To je vjerojatno neka pogreška na gledalici.
Aj bok
izgleda da otpremnine u Plivi ipak neće biti toliko izdašne(valjda nakon čovića nije ostalo love ni za otpremnine)
pobjeda , nema smisla ista komentirati kad je ovaj promet usran da ne moze biti usraniji….
hebote 100.000kn promet…
koji mi qurac upoce radimo na ovoj burzi?
tu nesko kao analiziramo , komentiramo, a ustvari samo gubimo vrijeme…
aj malo zaradis, ako na vrijeme uletis, ali ako se cak i pokusas iskrcati shebes dionicu u minus -5%.
odo ja van na sastanak.
zanimljivo,
ocito vlada misljenje da je INA "jeftina" ispod 1250kn.
cim se pojavi ask ispod 1250kn, pocinje ga se kupovati…
Pogledao sam trgovanja i cini mi se totalno nezanimljivo. Mrtvo.
Ostali su samo brokeri. Mislim da su se cak i navuceni bolesnici prebacili na druge aktivnosti…
Nadam se da ce to doprinijeti sreci u obitelji i opecnito privatno. Aj zivili!
Over & out [thumbsup]
[/quote]
ma i ti brokeri su sirotinja…
aj fala Bogu da sam si dogovorio sastanak inace bi umro od dosade…
[thumbsup]
Burza je koma, ali IGH je na dnu negdje iz 12 mjeseca. Čisto da se zna. Nisam siguran, ali tu je negdje. Ono što je rekao bajka, traži se veći pad za poboljašnje likvidnosti, jer nakon svega nemamo ništa.
Mali maestro" Gotovac oslobođen svih optužbi
"Potpredsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) Ivan Gotovac i poduzetnik Svjetlan Stanić nepravomoćno su danas na zagrebačkom Županijskom sudu u slučaju "mali maestro" oslobođeni optužbe za primanje i davanje mita te zlouporabu položaja i ovlasti, odnosno poticanje na te zlouporabe."
Evo za kolege da shvate gdje žive,zašto stranci neće ulagati i zašto Crobex ide na 700 bodova [bye]
mislim da je taj tip kolateralna žrtva
ANAL ITIČARI U AKCIJI PRODAJMO HRVATSKO!!!!!!!!!!
HAAB: "Kupiti" dionice Adrisa; ciljana cijena 558 kuna
Autor/izvor: SEEbiz
ANALIZA – Analitičari HAAB-a pozdravili su, bez obzira na pad neto dobiti, rezultate Adris grupe dodijelivši njihovim povlaštenim dionicama oznaku "kupiti" i fiksirajući ciljanu cijenu na visokih 558 kuna.
ZSE uživo: Redovna dionica Adrisa zaronila 18 posto
Redovna dionica Adrisa prikupila je 410,5 tisuća kunZSE uživo: Redovna dionica Adrisa zaronila 18 postoa prometa, i to u cijenama između 205 i 225 kuna. Zadnja transakcija tom grupacijom zaključena je na donjoj granici tog raspona pa je zaronio 18 posto.
Mali maestro" Gotovac oslobođen svih optužbi
"Potpredsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) Ivan Gotovac i poduzetnik Svjetlan Stanić nepravomoćno su danas na zagrebačkom Županijskom sudu u slučaju "mali maestro" oslobođeni optužbe za primanje i davanje mita te zlouporabu položaja i ovlasti, odnosno poticanje na te zlouporabe."
Evo za kolege da shvate gdje žive,zašto stranci neće ulagati i zašto Crobex ide na 700 bodova [bye]
mislim da je taj tip kolateralna žrtva
[/quote]
Ne,ne, ovo su dva tipa.
A bit će još tih tipova
[bye]
Izgleda da je podravka slijedeća na redu za istresanje nakon plive i slat. banke.Koja je slijedeća?Čija je na redu?