Izgleda da ću morat ponavljat razred danas sam 6 puta dobio 1
Legendo,
dali ti stvarno ne vidiš da ćemo up ili samo zahebavaš ekipu ovdje?
Ovo pitanje je ozbiljno i volio bi kada bi iskreno odgovorio.
Hvala
[/quote]
Ne zahebavam ja nikoga, ali da će dolja padati, hoće.
Ismijavanje realista je jako opasno, s obzirom da market ne zna gdje želi krenuti.
Sjećaš li sa Iveka1234 kojeg su ljudi ismijavali na 4000 bodova, i Barona. Tko ih je slušao, nije ostao
bez gaća. [thumbsup]
Vjeruj mi , da kad si u pravu , onda si u krivu, a ti si jako u pravu.
Evo ispravio sam ti, vidiš da možeš naučit kad hoćeš [lol]
EU skoro sva u zelenom a ono što nije tu je oko NULE a šta je sa našom POŠTENOM ZSE
ti smatraš da su cijene dionica na ZSE niske i da bi iste trebale početi rasti, je li tako? Pa izvadi onda cash i kupuj umjesto da cijeli dan po forumu lijepiš članke i linkove! Ne očekuješ valjda da će oni što su prešli u keš zbog tvojih želja početi kupovati i dizati cijene dionica?? [lol]
[/quote]
Samo ti svoj keš čuvaj a što se tiče SANADERA o njegovom poštenju i lopovluku cjeli svijet piše .A evo EU sad pojačava ZELENILO a ti samo čuvaj keš ja ga nemam više
[/quote]
Ovi što su u dioicama normalno navijaju za rast, ali para nemaju da ga poguraju, a oni u kešu ne žele kupovati dok cijene opet ne popadaju. Time smo dospjeli u svojevrsnu pat poziciju. Tko će prvi popustiti ovisi o vijestima koje će dolaziti, tj. ako budu dobre (kraj krize, oporavak gospodarstva) počet će se keš vraćati na burzu, a ako vijesti nastave biti loše počet će ovi u dionicama opet prodavati dionice po sve nižim cijenama. Što će biti, vidjet ćemo ubrzo jer ovako neće dugo potrajati.
[/quote]
ovi u kešu imaju samo dvije likvidne opcije trenutno …HT i ATPL … realno gledajući tko pametan očekuje jeftiniji HT koji treba za 2 mjeseca isplatiti cca.12% dividende ili ATPL kojoj su vozarine u zadnjih pad dana skočile preko 60% ??? , koja neće imati gubitaka i još će moguće isplatiti razliku dividende do ljeta …
razmišljanje o padu cijene za te dvije dionice je po meni suludo i tako će večina onih malih u kešu opet propustiti ući na vrijeme … ponekad treba nadvladati strahove i razmišljati pozitivno…
ajde nek se javi onaj koji se danas izglupirao sa prodajom 6 komada INE na 1185kn?
sutra ocekujte nastavak rasta jos jednog "bijelog vojnika"
jupi…
ps. ko me je poslusao i usao u ERNT na 1040kn? [proud]
Ajoooooj….. [bye] Vlada nam ne sluša nobelovce, to je loše.
Vladu ne zanima ni Roubinijevo mišljenje: I dalje odlučno ne MMF-u!
Nouriel Roubini, ekonomski stručnjak koji je prije tri godine bio u društvu nobelovaca Paula Krugmana i Josepha Stiglitza u trenutku kada su predviđali globalnu financijsku krizu, hrvatskoj je vladi u svojoj nedavno objavljenoj studiji poručio da se MMF-u obrati dok još nije kasno. Vlada mu i dalje odgovara odlučnim “ne”.
Vaš link
Legendo,
Hvala
[/quote]
Ismijavanje realista je jako opasno, s obzirom da market ne zna gdje želi krenuti.
Sjećaš li sa Iveka1234 kojeg su ljudi ismijavali na 4000 bodova, i Barona. Tko ih je slušao, nije ostao
bez gaća. [thumbsup]
[/quote]
Ja samo znam da sam od prošlog tjedna 12% u plusu, a u zadnjih 25 dana 15% u plusu sa cijelim portfeljem, a ti?
I dalje u minusu onih 50%?
Ako ovako nastaviš za vrijeme svog života češ biti pokrit taj minus jer ćeš misliti da to ide dolje i samo dolje.
To je već bolest kolega u tvom primjeru.
Ovo nije vrijeđanje niti niš već samo istina.
Da toliko tržiš koliko drukaš već bi si smanjio minus u portfelju, ali to si ti pa nastavi.
Meni je samo žao kaj ima budala koja nasjednu na tvoje gluposti.(ali za to su si sami krivi=
bez gaća.
Ja samo znam da sam od prošlog tjedna 12% u plusu, a u zadnjih 25 dana 15% u plusu sa cijelim portfeljem, a ti?
Ako ovako nastaviš za vrijeme svog života češ biti pokrit taj minus jer ćeš misliti da to ide dolje i samo dolje.
Da toliko tržiš koliko drukaš već bi si smanjio minus u portfelju, ali to si ti pa nastavi.
Meni je samo žao kaj ima budala koja nasjednu na tvoje gluposti.(ali za to su si sami krivi=
Logika "dok nisi prodao,nisi ni izgubio" na drži vodu,a često se mogla pročitati na ovom forumu.I uvijek se sjetin opne stare nareodne"boj se vuka,boj se lisice-nikad u šumu" i definitivno bilo je zadnje vrijeme dobrih prilika za smanjivanje minusa.Nisan kao pobjeda u plusu(čestitan kolega [thumbsup])al san značajno smanjio minus,iako mi je i promaklo par prilika.Oću reć da je jedan oprezni optimizam trenutno produktivniji od čistog pesimizma.
Polančec "priprema teren" za povećanje PDV-a
"Potpredsjednik Vlade Damir Polančec, gostujući na Hrvatskom radiju, na pitanje o uvođenju poreza na imovinu, najavio je mogućnost da Hrvatska dio potrebnih prihoda za financiranje državnih rashoda osigura povećanjem PDV-a.
"Mislim da mi moramo dugoročno razmišljati o promjeni PDV-a naviše i znam da to nije lijepo i ugodno čuti", ustvrdio je Polančec.
Polančec najavu većeg PDV-a stavlja u kontekst antirecesijskih mjera jer se eventualno rasterećenje gospodarstva kroz niže doprinose za mirovinski sustav može po njegovu mišljenju nadomjestiti PDV-om koji je neutralan porez."
Majko žalosna, ako sad nekome nije jasno zašto je realno očekivati Crobex na 700 bodova,
ond mu nikad neće biti.
Evo recimo jedan kolega mi je na moju konstataciju da očekujem Atlantsku na 300-400 kuna,
odgovorio pitanjem: "Kako kad BDI raste?"
Ha,ha,ha,ha,hahahah,ahaha,hahaha.
Koliko je ovdje mladih i naivnih.
Ne da će kutnjaci ispadati iz čeljusti nego će dolaziti i do dislokacija vilica
[bye]
Legendo,
Hvala
[/quote]
bez gaća. [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
Ovo ti se posrećilo jedanput u 5 puta.
Ovakvom taktikom poput tvoje ćeš kad-tad potonuti. Kladionica je manje rizičnija.
Jesam li ti rekao po deseti put, da sam izašao na 5000, jesi gluv?
Nama je suđeno da stagniramo malo prije glavnog raspuknuća. ŠKRG ŠKRG…. [bye]