Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Stol se otvara u 10,00, molimo da stavite uloge

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

"Sanader pretvorio Hrvatsku u mafijašku državu i gura je u gospodarski kolaps"
Vaš link
Premijer Ivo Sanader, po njegovim je riječima, obećao uvesti zemlju u Europsku uniju do 2011., no umjesto toga "pretvorio je Hrvatsku u mafijašku državu".

"Nekompetentnost vlade prijeti da će gurnuti zemlju prema gospodarskom kolapsu. Nije čudu da je tisuće prosvjednika u prosincu izašlo na ulice, tražeći prijevremene izbore", piše Kuhner.
Kuhner u današnjem napisu Hrvatsku od 2003. opisuje kao "puzajuću autoritarnu kleptokraciju", tvrdeći da su u njoj "podmićivanje, provizije i postavljanje na položaje stranačkih ‘pajdaša’ i pristaša svakidašnji".
Većina visokih političara posjeduje neobjašnjivo bogatstvo, a premijer Sanader nakupio je osobno bogatstvo u kojem je kuća u Zagrebu vrijedna 10 milijuna eura i kolekcija luksuznih satova vrijedna 150.000 eura, tvrdi Kuhner, dodajući kako bi se zbog toga "zacrvenio" i bivši osramoćeni guverner Illinoisa Rod Blagojevich.[lol]

"Njegov režim kontrolira državnu televiziju i radio, istiskujući suprotna mišljenja, posebno bilo kakvo istraživanje korupcije na visokoj razini HDZ-a", navodi The Washington Times.

"Hrvatska može i mora bolje. Zagonetka Hrvatske jest da ona ima srednjoeuropsko naslijeđe kombinirano s balkanskom političkom klasom. Njezina kultura je ona Beča ili Praga, no njezina politika je ona Beograda ili Sarajeva", ističe Kuhner.

PS.
što se ovog boldanog tiće, Europa zna gdije nam je mijesto samo mi nojevi ne znamo!!!

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f7ccb262-1044-4ee4-a7a8-f9e48d5c7ea7&ref=lastadd

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a227a820-8bfd-45a4-ba30-f52cbc792c04&ref=lastadd

ŠTa je pravi analitičar

Namu treba da se desi ISLAN da se vlada smjeni onda će i burza bolje da funkcionira da je neka vlada poštenija nebi CROBEX pao 80% već kao i drge ali ova vlada je naučila sve otet žali bože borbe za koga ispalo borba samo za njih

http://www.seebiz.eu/hr/politika/washington-times-hrvatska-je-najvece-razocaranje-balkana,37014.html

Cjeli svijet vidi kakvu vladu PREMIJERA imamo samo mi nevidimo zato nam i je tako kako je

Sad kad pređu futuresi u zeleno, bit će gužve na bidu(naravno AKO PREĐU)
Ne znam što to meni znači(pola bik pola medvjed-mitsko biće)

EU skoro sva u zelenom a ono što nije tu je oko NULE a šta je sa našom POŠTENOM ZSE

@emergency

Aj baš me zanima kako ćemo mi to odraditi.

Polu Crobex, polu pijaca.

-1,27%

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

TRGOVINA NA MALO
u PROSINCU 2008.

U prosincu 2008. u odnosu na studeni 2008. ukupan promet svih pravnih osoba kojima je trgovina na malo ili popravci predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo pretežna djelatnost, nominalno je bio veći za 23,0%, a realno za 24,2%. U odnosu na prosinac 2007. nominalno je bio veći za 3,4%, a realno za 1,7%.

Promet od trgovine na malo što ga ostvaruju sve pravne osobe koje se bave tom djelatnošću bez obzira na pretežnu djelatnost u prosincu 2008. u odnosu na studeni 2008. nominalno je bio veći za 12,0%, a realno za 13,1%.

Eto ga, promet u trgovini veći u odnosu na 2007.
Kriza??

[/quote]

Ovdje se spominje promet a ne prihod..a ako znamo koliko su cijene u maloprodaji išle gore ,cca 20-30% onda nam je jesno da je i promet manji…

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

@emergency

Aj baš me zanima kako ćemo mi to odraditi.

Polu Crobex, polu pijaca.

-1,27%

pa znaš da ćemo past tako da se ti bolje ukrcaš, čak ćemo malo i pričekat dok ne počneš javljat buy signale pa ćemo otići gore dok ti ne budeš smatrao da je vrijeme za izlazak što ćeš nam potvrditi sa sell signalima i tako unedogled…
NE BOJ SE, uglavnom !

EU skoro sva u zelenom a ono što nije tu je oko NULE a šta je sa našom POŠTENOM ZSE

ti smatraš da su cijene dionica na ZSE niske i da bi iste trebale početi rasti, je li tako? Pa izvadi onda cash i kupuj umjesto da cijeli dan po forumu lijepiš članke i linkove! Ne očekuješ valjda da će oni što su prešli u keš zbog tvojih želja početi kupovati i dizati cijene dionica?? [lol]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close