PRODAJE SE ZSE !
Dodatno, u Hanfi se pitaju je li u interesu ulagača zaista da sad prodaju ili da sami rade na razvijanju burze… [lol] Ah ta HANFA [lol]
Sta mislite zasto vlasnici sada prodaju ZSE?
Mirovinski fond PBZ CO posudio Podravci 1,8 milijuna eura
"Mirovinski fond PBZ Croatia osiguranje obavijestio je Zagrebačku burzu da je upisao 1,8 milijuna eura komercijalnih zapisa Podravke.
Pozajmica PBZ CO-a Podravci je dogovorena izvan tržišta vrijednosnih papira, a cijena je 90,03 posto, dok je datum obavljene transakcije 5. veljače 2009."
NE BOJTE SE!!!
VAŠ NOVAC JE U PRAVIM RUKAMA
[bye]
"Mirovinski fond PBZ Croatia osiguranje obavijestio je Zagrebačku burzu da je upisao 1,8 milijuna eura komercijalnih zapisa Podravke.
Pozajmica PBZ CO-a Podravci je dogovorena izvan tržišta vrijednosnih papira, a cijena je 90,03 posto, dok je datum obavljene transakcije 5. veljače 2009."
NE BOJTE SE!!!
[bye]
neka, napadamo sloveniju s tom lovom.
droga kolinska je na meti.
NE BOJTE SE!!!
[bye]
neka, napadamo sloveniju s tom lovom.
droga kolinska je na meti.
[/quote]
Ma da?!
[huh]
Jel to dobro?
Ma da?!
[huh]
Jel to dobro?
[/quote]
Je, ako se znaš kontrolirat [thumbsup]
http://www.poslovni.hr/107618.aspx
Nego, šta kažete na glasine o prodaji Zagrebačke burze?
Lijepo sam ja rekao prije jedno mjesec dana da ZSE još malo neće imati za struju i vodu.
Interesantno je i to da se odjednom i Abacus dokapitalizira.
Da li to znači da mora zadovoljiti tehničke uvjete za prodaju svog udjela?
U svakom slučaju ne znam da li bi to bilo dobro ili loše za nas
PRODAJE SE ZSE !
Dodatno, u Hanfi se pitaju je li u interesu ulagača zaista da sad prodaju ili da sami rade na razvijanju burze… [lol] Ah ta HANFA [lol]
Sta mislite zasto vlasnici sada prodaju ZSE?
Pa, zbog čega se prodaje!?, znam da je loše, te da bi trebao uslijediti oporavak, pa nek onda prodaju, ukoliko misle prodavati! … jedino se mislim, hm, jedino ako oni nešto znaju što mi svi ne znamo, a to je, da oporavka neće biti, nego naprotiv još lošije i lošije, pa vele prodaj dok možeš, ….
Što uopce znači "prodaja burze"? Kako se i gdje onda trguje?
Valjda isto kao i do sada, barem do integracije sa nekom od većih burzi.
Momci, burze se prodaju po cijelom svijetu po onoj manja riba jede vecu. O prodaji nase burze se govorilo vec odavno. Priprema za to je bilo spajanje s Varazdinskom burzom. Nasa burzica nema perspektive a i IT platforma im nije pogodna za imalo vece trgovanje… Kad ih kupe austrijanci bar nece biti onoga da prvo kupuje ekipa ostali stoj i da se kao slucajno pokidaju veze prema nekim brokerima… a tek kad pocmu uvoditi nove "proizvode" derivate i ostalo i kad pokupuju i ostale burze u regiji moci cemo lijepo trgovati sirom regije preko jedne platforme sto ce povecati promet, broj ovaca i opcenito bit ce zivlje, zdravije i ljepse a ne da se mjesecima najlikvidnije dionice prodaju svakih pola sata po 5-10 komada. Pa brokeri a i ostala ekipa zijeva od dosade. Osim toga trebali bi uvesti proviziju po komadu dionice a ne kao dosad po prometu…
Što uopce znači "prodaja burze"? Kako se i gdje onda trguje?
Kao i nakon prodaje INE, ne moraš u Mađu po gorivo nego ima i kod nas!