Ljudi može li komentar o kupnji / prodaji ZSE. Danas koliko vidim je dan D.."Hita i Auctor pokrenuli kampanju za prodaju ZSE-a" Bečkoj ili Varšavskoj burzi. Dali to znači ono što se razglabalo prije mjesec dva da bi se na profit ostvaren na dionicama mogao ubuduće plačati porez. Mislim ako je npr. ako vlasnik postane Bečka burza.
Koliko se zna o tome, odnosno dali netko zna nešto više.
Hvala i pozdrav od Mrguda !!
pa kako mislis da platim i porez na -50%.?ne brini kolega za porez ,nista od toga .
ZANIMLJIV ČLANAK NA SEEBIZU ,FINACIJSEKE KRIZE BEĆE BITI
A ja sam mislio da je već počela.
[bye]
Ljudi može li komentar o kupnji / prodaji ZSE. Danas koliko vidim je dan D.."Hita i Auctor pokrenuli kampanju za prodaju ZSE-a" Bečkoj ili Varšavskoj burzi. Dali to znači ono što se razglabalo prije mjesec dva da bi se na profit ostvaren na dionicama mogao ubuduće plačati porez. Mislim ako je npr. ako vlasnik postane Bečka burza.
pa kako mislis da platim i porez na -50%.?ne brini kolega za porez ,nista od toga .
[/quote]
Prijatelju nisi jedini. Zato me i hvata panika…žena viče iz kuhinje prodaj ta g… dok još ima išta, jer ako dođu ovi izvana reće naši iz VLADE…je…ga nismo mi krivi.. vlasnici su Austrijanci.. pitajte njih. [angry] [bye]
Novi sam na forumu jel ima šta dobro za kupiti kažu mi da je to IGH. Molim komentar
Ht je za početnike kume.
[/quote]
Prijatelju nisi jedini. Zato me i hvata panika…žena viče iz kuhinje prodaj ta g… dok još ima išta, jer ako dođu ovi izvana reće naši iz VLADE…je…ga nismo mi krivi.. vlasnici su Austrijanci.. pitajte njih. [angry] [bye]
[/quote]
prijatelju nemoj da te lovi panika,bosi smo se rodili pa bosi i umiremo,ali uvjek sa stilom.: [smiley]
Prije godinu dana sam napiso čuvajte novce! I dalje isto mislim, pogotovo ako nemate iskustva!
[/quote]
A kako će inače steći iskustvo ako ne trgovanjem?
Nek odabere brokera, izdvoji neki manji dio novaca za koje mu neće biti žao ako ih izgubi i počne trgovati.
JNAF -19% [bye]
Na SSNC je bilo napeto, doslovno su sekunde odlučivale. Čestitke kupcu [thumbsup]
—-INGR i JNAF [proud]
[/quote]
Nemojte zbunjivati novog kolegu!
[/quote]
ako je stvarno novi, možda da prvo uloži u literaturu?
[/quote]
[/quote]
Drugo važno pravilo ulaganja u dionice. Nikad ne slušaj ženu, osim ako nije čarobnica i kad viče iz kuhinje. Još ako prijeti vilicom…
—-INGR i JNAF [proud]
[/quote]
Nemojte zbunjivati novog kolegu!
[/quote]
ako je stvarno novi, možda da prvo uloži u literaturu?
[/quote]
Ima tankerska plovidba!To je perjanica na burzi! [thumbsup]