Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
baš htjedoh pitat
mi smo ipak zemlja slučaj
bilo je i vrijeme da se pomakne….akumulacija je dosta trajala…. [cool] treba nesto i prodat… [thumbsup]
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
A kad će se konačno ERNT pokrenuti? Stabilan je već mjesecima…
preko ljeta bi ga trebalo skupljati
Bez straha, pohlepe i sentimenta.
nikto ne komentira inu?????
Rast 8% na 400k kn [lol]
None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words
ina, ht i atpl će nas dignut danas preko 1700, ali opet promet slab…
nešto trže i institucionalni, im je opet šuker šta uvalio?
ma kakav cash-r-a, 100% in
Novi sam na forumu jel ima šta dobro za kupiti kažu mi da je to IGH. Molim komentar
—-INGR i JNAF [proud]
Kune nisu problem, kuna nema
Ljudi može li komentar o kupnji / prodaji ZSE. Danas koliko vidim je dan D.."Hita i Auctor pokrenuli kampanju za prodaju ZSE-a" Bečkoj ili Varšavskoj burzi. Dali to znači ono što se razglabalo prije mjesec dva da bi se na profit ostvaren na dionicama mogao ubuduće plačati porez. Mislim ako je npr. ako vlasnik postane Bečka burza.
Koliko se zna o tome, odnosno dali netko zna nešto više.
Hvala i pozdrav od Mrguda !!
I very much love INGRA !!
Novi sam na forumu jel ima šta dobro za kupiti kažu mi da je to IGH. Molim komentar
Prije godinu dana sam napiso čuvajte novce! I dalje isto mislim, pogotovo ako nemate iskustva!
Teško onome koji gleda, a ne vidi.
Ljudi može li komentar o kupnji / prodaji ZSE. Danas koliko vidim je dan D.."Hita i Auctor pokrenuli kampanju za prodaju ZSE-a" Bečkoj ili Varšavskoj burzi. Dali to znači ono što se razglabalo prije mjesec dva da bi se na profit ostvaren na dionicama mogao ubuduće plačati porez. Mislim ako je npr. ako vlasnik postane Bečka burza.
Koliko se zna o tome, odnosno dali netko zna nešto više.
Hvala i pozdrav od Mrguda !!
Kakve veze ima vlasništvo i porez?