Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pitajte nadana ko mu radi na privatnom posjedu u Lici?

ljudi iz KRASA
… za vrijeme radnog vremena!?
[sealed]
a skuplja zemlju k’o hrcak

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

pitajte nadana ko mu radi na privatnom posjedu u Lici?

ljudi iz KRASA
… za vrijeme radnog vremena!?
[sealed]
a skuplja zemlju k’o hrcak

znači ima i u Lici …a ja mislio da mu je jedina vikendica u Ravnoj Gori u Gorskom Kotaru… tamo je presadio iz šume u dvorište jedno krasno drvo staro 50 tak godina….da ne čeka hladovinu dugo…eto kod nekih nikad krize [lol]

gledam onoig pederčinu vidoševića i nije mi jasno kakvu sada igru igraju on i smranader a da igraju neku veliku igraju.
po meni se lopovine pripremaju za kandidata za predsjenika pa neće biti loše da HLADAN malo kritizira vlast a to što će ga ta ista vlas podržati to nema veze.
kako od naroda prave majmune debile mrcine to mi nije jasno.
ali ima i ona narodna: narod ima vlas kakvu je zaslužio i gotovo! [tongue]

dan je pametniji od noći

ali ima i ona narodna: narod ima vlast kakvu je zaslužio i gotovo! [tongue]

Evo ti 100, žalosno ali istinito!

gledam onoig pederčinu vidoševića i nije mi jasno kakvu sada igru igraju on i smranader a da igraju neku veliku igraju.
po meni se lopovine pripremaju za kandidata za predsjenika pa neće biti loše da HLADAN malo kritizira vlast a to što će ga ta ista vlas podržati to nema veze.

VIDOŠEVIĆ JE 100% U PRAVU !!!

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Nadan Vidošević, ekonomist koji nikada suvislu definiciju o gospodarstvu nije ponudio, nikada stručno elaborirao mjere i načine za prosperitet gospodarstva već je više manje sveo na narodne poštapalice tipa "moje babe". U međuvremenu dok je bio na državnoj plaći pokupovao "pola Like", posadio stoljetne lipe i postao pasionirani kolekcionar umjetnina od Vlahe Bukovca, Crnčića…..itd.
Na kraju da parafraziram o Vidoševiću davno napisane retke, a vezano za njegov prijeratni status: " neambiciozni činovnik u računovodstvu Dalmacijacementa, živio u prizemnom stančiću, vozio Yugo 45, a od dodatne opreme imao zastavicu Hajduka obješenu o retrovizor te kožnu presvlaku preko volana".

Ovako dalje ne može: Mi moramo povećati proizvodnju i smanjiti uvoz! Pretpostavljam da ovakva rečenica nosi titulu barem doktora u ekonomiji [lol]

Surround all arround when it hits the ground

VIDOŠEVIĆ JE 100% U PRAVU !!!
[/quote]
vidošević je 100% poltron kojega osobno poznajem i način njegova razmišljanja

dan je pametniji od noći

Ovako dalje ne može: Mi moramo povećati proizvodnju i smanjiti uvoz! Pretpostavljam da ovakva rečenica nosi titulu barem doktora u ekonomiji [lol]

Trebao bi on kao Grunf iz Alan Forda takve umotvorine printati na majice [lol]

ljudi o čemu vi to?
pa g. Nadan je valjda od rijetkih koji rade kako treba, a i koliko ja znam on je predsjednik HGK i kao takav nema neke ovlasti. HGK je samo servis infos i služi za pomoć tvrtkama.

Nema on zadnju riječ niti ga se pita nažalost.
A koliko sam čuo on je od uvijek za to da se izvoz poveća, uvoz smanji, ukinu neke kapitalne investicije koje nam nisu potrebne trenutno (kao Pelješki most) ali njega se slabo sluša.

Stoga nemojte govoriti da je on kriv ili neznam kaj.
A koliko vidim kraš vodi solidno.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

politički poltron koji govori što i kada da nešto kaže i to je pobjeda to i ništa više.

dan je pametniji od noći

nikto ne komentira inu?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close