Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

+1,42% [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ali promet nikakav….moglo bi i hlađenje uskoro…..evropa smanjuje +

Ingrina dokapitalizacija u prvom krugu doživjela debakl

Vaš link

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

U Londonu više cijene dionice sa dividendom od nas…. [angry]

http://www.londonstockexchange.com/en-gb/pricesnews/prices/system/detailedprices.htm?sym=US4432962078USUSDIOB%20B288P82THTC

Nema neke navale. Džabe ti je valentine upisivat svaku desetinu decimale kad nema onih koji bi se razbacivali parama. Da si gledao što kažu tehničari nebi ti se dogodilo da skupo kupuješ i moliš boga da crobi skoči samo zato da vratiš svoje pare. Znaš onu narodnu tko se s vatrom igra…. Evo više nije +1,42 nego je pao na +1,1 a promet nikakav. Hoćeš li to napisati?

@zivko

"Kad već neko mora uzet novac bolje stranac jer ga bar ne vidim a ne naš koji ti je ravnopravan ili gori po znanju a radi politike i veza on uzima milijune a ti soma eura plaću."

e moj zivko….

Vidiš GANGA ja se nažalost slažem s Živkom jer je HEP što je opče poznata stvar leglo nepotizma, nestručnosti, nerada i tih silnih rodjačkih veza. Kad bi takve ljude (barem 1000) uklonili (ali ko će) sigurno bi im bilo puno bolje. Ne govorim napamet jer mi pričaju ljudi koji su u HEP-u cijeli radni vijek i jako su ogorčeni.

WHAT ? WHAT?
SLATINSKA BANKA?!!?
ZNA LI TKO ŠTOGOD? WHAT IS HAPPENING?

[color=black][/color]

Vani je sve sjajno i bajno , zato….

Analitičari: Nema dobrih vijesti doma no rast Crobexa moguć zbog svjetskih burzi

Vaš link

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Da nije slično kao sa Plivom u ponedjeljak.Fondovi se rješavaju nekih dionica koje su po njima problematične.Vidjet ćemo tko je idući na redu.Uglavnom ne miriše na dobro.Sve mi se čini da država skuplja za dugove,a i plaću.

Nema neke navale. Džabe ti je valentine upisivat svaku desetinu decimale kad nema onih koji bi se razbacivali parama. Da si gledao što kažu tehničari nebi ti se dogodilo da skupo kupuješ i moliš boga da crobi skoči samo zato da vratiš svoje pare. Znaš onu narodnu tko se s vatrom igra…. Evo više nije +1,42 nego je pao na +1,1 a promet nikakav. Hoćeš li to napisati?

0,89 sad sa tedencijom pada…….

evo Vam jedna sustinska analiza.
nije losa.

kaze meni jedan broker:
"ova je kriza drugacija od ostalih…" [lol]

pogledajte u ovu analizu i vidjeti cete da se bas spominje ta recenica koju je izrekao broker….

WHAT ? WHAT?
SLATINSKA BANKA?!!?
ZNA LI TKO ŠTOGOD? WHAT IS HAPPENING?

4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 45.500 4,95 Skrb. račun ……Prodano…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close