Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ff3ce250-41c9-4be9-8b93-722208f550b3&open=sec

Opa BEČ želi ZSE

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=68b4684b-38fe-43cb-b175-8313fd379a72&ref=lastadd

Brz i siguran oporavak GRAĐEVINACA I BRODARA

Inače radim u HEP-u i tvrdim da sadašnja cijena struje čak i uz poskupljenje je jedva dovoljna da HEP bude na nuli. Firma ima 15000 ljudi te je rađena jedna komparacija s irskom elektroprivredom koja ima skoro istu mrežu a 5500 ljudi manje. Uz to u HEP-u se užasno troši. Nisu problem tih 6 Audija koje Mravak i uprava vozi koliko nevjerovatan broj ljudi koji auto vozi, odnosno svaki i manji šef ima auto(uz INa karticu s neograničenom kilometražom). Trenutno sigurno ima 500 ljudi koji primaju plaću a ne dolaze na posao, a šefovi i direktori se "isključivo" dovode po političkoj liniji sistemom tko koga zna . Javnost mora shvatit da je nuklearka nužnost i STOP nema rasprave (kaže Božo Udovičić akademik i najveći stručnjak za energetiku u HRvatskoj). Suma sumarum kad Hrvati vode nastane propast-firma na koljenima a HEP je, kad stranac vodi firma profitabilna a mi pušimo. Kad već neko mora uzet novac bolje stranac jer ga bar ne vidim a ne naš koji ti je ravnopravan ili gori po znanju a radi politike i veza on uzima milijune a ti soma eura plaću. Ja sam svakako za privatizaciju, od ovog ne može gore.

Imam fantomske dionice

@zivko
"Kad već neko mora uzet novac bolje stranac jer ga bar ne vidim a ne naš koji ti je ravnopravan ili gori po znanju a radi politike i veza on uzima milijune a ti soma eura plaću."

e moj zivko….

Takve stvari mene stvarno razljute, ispada da mi nismo uopće sposobni upravljati svojim vlasništvom…
A korjen svega je korupcija.

Da netko iz vrha naše vlasti odluči srediti HEP siguran sam da to ne bi bio toliki problem. Samo što to nikome nije u interesu. Nedajbože da slučajno neko državno poduzeće počne otpuštati pa makar to bilo u interesu države i ostatka nacije.

Ako kažem da kod nas u državnoj upravi i poduzećima u državnom vlasništvu radi par desetaka tisuća ljudi viška, vjerojatno nisam pretjerao.

Nešto smo oprezni danas. Hoćemo li ispod 1595 ili ide kratkotrajni odbijanac?? Ah, da mi je znati. [wink]

Opet mali kupuju i dižu Crobex na malom prometu. Ajme. Prodaju jedni drugima.

Prebolesno.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Fin rast, već smo preko cca. +1% [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ajmo dečki gdje je lažna skromnost, idemo još drukati, možda i upali danas.

+1,11%

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

uh uh

to nam treba…
Danas u Business.hr-u: Beč želi Zagrebačku burzu

Business.hr
04.02.2009 09:19
Pročitaj komentare ( 0)
Diskutirajte o ovoj temi na forumu ( {PostCount})
ff3ce250-41c9-4be9-8b93-722208f550b3
Ocijenite članak ( 0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.

Član Uprave Bečke burze u intervjuu za Business.hr nije skrivao ambicije za preuzimanje Zagrebačke burze, ali i ostalih burza u regiji.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=ff3ce250-41c9-4be9-8b93-722208f550b3&open=sec

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Kakav početak dana, Crobex preko +1% sa prometom od čak 1 milju! [lol]

uh uh

to nam treba…
Danas u Business.hr-u: Beč želi Zagrebačku burzu

Business.hr
04.02.2009 09:19
Pročitaj komentare ( 0)
Diskutirajte o ovoj temi na forumu ( {PostCount})
ff3ce250-41c9-4be9-8b93-722208f550b3
Ocijenite članak ( 0)
[1] [2] [3] [4] [5]
Već ste ocijenili ovaj članak!
Hvala na ocjeni. Rezultati se ažuriraju svake 5minute.

Član Uprave Bečke burze u intervjuu za Business.hr nije skrivao ambicije za preuzimanje Zagrebačke burze, ali i ostalih burza u regiji.

…aha…moš mislit…pa ko drži nađu burzu sad…i tko drma TK najviše…misliš da bi im ovi dozvolili takva šajse da rade…teško…al dobro…ja bum prodao svoj udjel…

New Report

Close