Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvi put da pogađaju….

Analitičari: Osjeća se želja za kupnjom, no ne treba očekivati oporavak

Vaš link

Kada oni kažu da ne treba očekivati, onda je vrlo blizu, već dugo nisam vidio ciljane targete za pojedine dionice od strane Stojića, a to znači iskrcaj je gotov, a ukrcaj slijedi
[thumbsup]

Surround all arround when it hits the ground

Dionice većinom u minusu, ukljućujući HT, ali bitno je da je nama naš KROBI u pluseku. [thumbsup]

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

HT-R-A 217,02 217,10 217,50 218,45 216,01 -0,58% 7.026.295,04 32.430
Situacija na HT-u je tako postavljena da nemoš ništa strejdati a pogledaj koji lijep promet je bio. I to tako već par dana baš kad imam dobar plan. [angry]

who dares, wins

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

@split

dobra je analiza.

ko je danas jamio – jamio…
bas sam procitao u poslovnom da samo mirovinci kupuju ovih dana….

@mrgud

i ta je analiza dobra i slazem se…..
osim s onom primarnom trojkom….
mozes to malo pojasniti?

rezime:
pa kad smo se tako lijepo slozili, moramo sutra rasti!

[smiley]

ko je danas jamio – jamio…
bas sam procitao u poslovnom da samo mirovinci kupuju ovih dana….

ooooo, vidim da se bunika sve masovnije konzumira na forumu!!!
čovječe božji o čem ti pričaš???? pa OMF uopče ne kupuju dionice, samo obveznice! čak i danas: dionice 19 mil. kn, a obveznice skoro 143 mil. kn!!
je li sada jasno što mirovinci kupuju ili treba crtati??

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

HT-R-A 217,02 217,10 217,50 218,45 216,01 -0,58% 7.026.295,04 32.430
Situacija na HT-u je tako postavljena da nemoš ništa strejdati a pogledaj koji lijep promet je bio. I to tako već par dana baš kad imam dobar plan. [angry]

Jel se trejdanje na HT-u baš tako isplati? Koliko vidim nije baš neka volatilnost…
Osim ako imaš stvarno puno love pa nemaš puno izbora za trgovanje.

Glede MMF-a, to je odavno u cijeni. Evo graf usporedbe s Mađarima koji su odavno pozvali MMF!
Štoviše rekao bi da je to ukalkulirano odavno! Najcrniji scenarij! A Mađari još nemaju 8milijardi rezervi kao mi! Dakle u goroj su situaciji!
A opet, mi imamo konja za utrku! Zove se HEP! I vjerovatno za koji mjesec ide u prodaju!
Dovoljno za 60% duga!

kolega,
kaj bi sad i hep trebali prodati da bi isfinancirali brodogradilista i subvencionirali turizam,
sam ne znam kakve to ima veze sa TA,

entetinis, baron i ekipa su previse puta gledali film glup gluplji

Da, u pravu si, nema veze sa Tehničkom analizom, al ipak ima veze sa burzom.
Dio od INE je sjeo, postoji velika šansa da se zlatnka koka budućnosti HEP, posljednji domaći dragulj proda. Nakon HT-a, Plive, INE, banaka,… Ma uopće ne sumnjam da to slijedi!

Splićo je u pravu i zato je dobio 100-tku. HEP ide u privatizaciju negdje u travnju. Sedam posto u braniteljski fond..ODLIČNO.

I very much love INGRA !!

Glede MMF-a, to je odavno u cijeni. Evo graf usporedbe s Mađarima koji su odavno pozvali MMF!
Štoviše rekao bi da je to ukalkulirano odavno! Najcrniji scenarij! A Mađari još nemaju 8milijardi rezervi kao mi! Dakle u goroj su situaciji!
A opet, mi imamo konja za utrku! Zove se HEP! I vjerovatno za koji mjesec ide u prodaju!
Dovoljno za 60% duga!

U konačnici ćemo mi građani sami skupo platiti tu privatizaciju HEP-a… Višestruko od toga koliko će država dobiti za njega.
Slično kao što se desilo sa HT-om.

Još živim u nadi da neće privatizirati cijeli HEP nego samo neke dijelove grupacije. Jer ako ga frknu cijeloga onda smo naguženi do kraja. I to na gori način nego da recimo Slovencima odmah ustupimo sav sporan teritorij.

Rocky5 ostavi se nade! Mogao si vidjeti sam da nas "guze" već godinama! I dat Slovencima komadić zemlje da se poveća Slovenija bar 10% i nije tragedija koliko je tragedija da privatizacijom HEP-a i brodogradilišta mi gubimo kompletno sve!
Banke su otišle prve, potom Pliva, Ina, HT, slijedi HEP,…
Zar ostaje išta? Stranci pokupovali i hotele….
Ma šta to ostaje naše? Prva iduća kriza nakon ove, jer ova nama nije najgora već Amerima, će potopiti Crobex do temelja! Al dugo je do tada, bar nekih 8-10.g.
Promisli sada ovako, ako se treba prodati HEP, npr. u prvoj polovici godine radi otplate dugova, pitam se samo ovo, kako će se to odraziti na burzu?????
Da bi HEP ulovio pravednu cijenu, kompletna burza se mora iskorigirati!
Ali ne dolje, već što više gore! Za 15-20 dana očekujem konačno dosta snažniji BULL!
Ipak mirovinci nisu posuđivali lovu bezveze! Sve sa interesom!

Glede HT-a, cijena mu je 220kn otprilike, dividenda 30kn, daje 250kn. Dakle gubitak je minoran!
Iliti nitko nije izgubio! Stoga ta priča o propasti nas ako ode HEP ne drži vodu!
Raslojavanje po imovini je počelo odavno! Nema više srednjeg sloja, 5% bogatih, 20% nižeg srednjeg sloja, 75% sirotinja koja živi pod kreditima, karticama, …..A ta sirotinja i nema dionice!

New Report

Close