Zna li netko kakve su provizije banaka prilikom uplate novca na račun brokerskih kuća? Kod Zabe je 20kn čini mi se.. može iskustva iz drugih banaka? Sad je stupio na snagu ovaj novi zakon koji nalaže da te uplate idu isključivo sa tekućeg računa banke čiji si klijent.
Meni je preko e-zabe isto kao bilo koja uplata, 2 kn po nalogu
[/quote]
Ma daj?! Morati ću se i ja malo informatizirati. A jedno pod pitanje: Kakva je situacija kad ide lova u suprotnom smjeru? Sa tim nemam još nikakvih iskustava.
[/quote]
OTP banka plaćanje bilo kojeg iznosa preko internet bankarstva je 1kn.
U suprotnom smjeru kada ti broker isplaćuje je besplatno.
[/quote]
Hafide da li si klijent Otp banke?
[/quote]
Jesam.
Naglasak je na internet bankarstvu.
Uplata na šalteru je druga (skuplja) priča.
Azijska gospodarstva mogla bi već iduće godine zabilježiti snažan rast gospodarskih aktivnosti, čim se ostatak svijeta izvuče iz recesije, tvrdi Dominique Strauss-Kahn.
http://www.jutarnji.hr/novac/vijesti/clanak/art-2009,2,3,MMF_oporavak_Azije,150767.jl
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4b637c04-f0a1-4a4a-a59a-3b89e64756fd&ref=lastadd
Kaže KERUM da će tužit NACIONAL zbog naručenog članka a postoje li ijedne novine da ne primaju naružbe pogotovo odkad je nastupila kriza na TK da nema takvih naruđi kako bi FM poslovali
Mislim da će malo stati ovdje na 1600 bodova, pa će onda nakon nekog vremena proći kroz njega
ko nož kroz maslac.
[/quote]
samoo zvijezdee znajuu tooo…:)
mislim da će raznorazne gatare i duhovni iscjelitelji opet trljati ruke, kao devedesetih…
..bolje uložit u neku liniju nego u ove guzobrise [tongue]
čekajte dok Uran uđe u Ovna…
Mislim da će malo stati ovdje na 1600 bodova, pa će onda nakon nekog vremena proći kroz njega
ko nož kroz maslac.
[/quote]
dokle misliš da ćemo ovaj puta zaroniti? 1400 ili okidamo na 1200-1300?
gledam promet obveznicama kako raste, sad je već prešao 140 miliona kuna,a dionice jedva 16 miliona kn (a u toj cifri ima još 1,7 miliona kuna obveznica). ode sva lova u obveznice, dionice su na ovim cijenama fondovima preskupe [bye]
ko nož kroz maslac.
[/quote]
samoo zvijezdee znajuu tooo…:)
mislim da će raznorazne gatare i duhovni iscjelitelji opet trljati ruke, kao devedesetih…
..bolje uložit u neku liniju nego u ove guzobrise [tongue]
čekajte dok Uran uđe u Ovna…
[/quote]
Raznorazne gatare su gledale Crobex na 10000 bodova, i DOW na 33.000 bodova. Pa gle šta se
dogodilo. Za zaron ti ne trebaju gatare, jer se to već dogodilo [wink]
ZSE
CROBEX 1.607,31 -0,50%
CROBIS 88,79 0,00%
Redovni promet 14.771.665,44
Instituc. promet 141.120.604,88
Ukupni promet 155.892.270,32
Sentiment: 12 | 8 | 41
rba internet .. min 1 Kn, max 20 Kn a izmedju 0,25% na račune izvan rba .. za prebacivanje na njihove komitente je 0 Kn
pred kraj godine kod Hypo banke sam platio 100 kn za 60.000 – mislim da je to max tj. do 10.000 – 1 % i dalje svi iznosi 100 kn po uplati.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ne vjerujem da bi mogli baš toliko dole
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ne vjerujem da bi mogli baš toliko dole
To je zato što si naivan!
Nisi vjerovao ni kada je crobex bio na 4400.
od pučke kuhinje ne možeš spasiti čovjeka koji se odlućio obogatiti na brzinu – stara židovska poslovica
[thumbsup]
Prvi put da pogađaju….
Analitičari: Osjeća se želja za kupnjom, no ne treba očekivati oporavak