Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zna li netko kakve su provizije banaka prilikom uplate novca na račun brokerskih kuća? Kod Zabe je 20kn čini mi se.. može iskustva iz drugih banaka? Sad je stupio na snagu ovaj novi zakon koji nalaže da te uplate idu isključivo sa tekućeg računa banke čiji si klijent.
Meni je preko e-zabe isto kao bilo koja uplata, 2 kn po nalogu
KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA
Zna li netko kakve su provizije banaka prilikom uplate novca na račun brokerskih kuća? Kod Zabe je 20kn čini mi se.. može iskustva iz drugih banaka? Sad je stupio na snagu ovaj novi zakon koji nalaže da te uplate idu isključivo sa tekućeg računa banke čiji si klijent.
[/quote]
Ma daj?! Morati ću se i ja malo informatizirati. A jedno pod pitanje: Kakva je situacija kad ide lova u suprotnom smjeru? Sa tim nemam još nikakvih iskustava.
who dares, wins
Pitanje na mjestu kolega jer mi ta provizija ispadne kao kod brokera. Mmbn me je zanji puta oderala na 10 000kn 80kn s računa na brokerski rnč. Ako ideš direktno iz ruke na brokerski račun onda 100.
To je veliki prikriveni trošak na koji treba računati. Lopovluk čisti. Naj povoljnije je internet bankarstvo ali to nemam pa i ne znam.
[/quote]
Banka Brod 20kn za bilo koju veliku svotu
Pitanje na mjestu kolega jer mi ta provizija ispadne kao kod brokera. Mmbn me je zanji puta oderala na 10 000kn 80kn s računa na brokerski rnč. Ako ideš direktno iz ruke na brokerski račun onda 100.
To je veliki prikriveni trošak na koji treba računati. Lopovluk čisti. Naj povoljnije je internet bankarstvo ali to nemam pa i ne znam.
[/quote]
Banka Brod 20kn za bilo koju veliku svotu
[/quote]
Znam da je Miroic ali sad je nažalost to nemoguće jer uplata mora ići direktno s tvog tekućeg ili otvoriti tekući na način koji je opisao lime. Čisto s*anje.
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
[/quote]
Zaba jedina ne harači u tolikoj mjeri kao ostale banke po tom pitanju, iako i oni su digli proviziju za uplate sa 10 na 20kn ali u usporedbi s ostalim lihvarima oni su anđeli.
"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich
[/quote]
Ma daj?! Morati ću se i ja malo informatizirati. A jedno pod pitanje: Kakva je situacija kad ide lova u suprotnom smjeru? Sa tim nemam još nikakvih iskustava.
[/quote]
OTP banka plaćanje bilo kojeg iznosa preko internet bankarstva je 1kn.
U suprotnom smjeru kada ti broker isplaćuje je besplatno.
Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.
EU se vratila u zelenilo sad po kasu na ZSE da nam ne pobjegnu
Kakav odbijanac na 1600,50! [tongue]
sport Billy odbijanac [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
OTP banka plaćanje bilo kojeg iznosa preko internet bankarstva je 1kn.
U suprotnom smjeru kada ti broker isplaćuje je besplatno.
[/quote]
Hafide da li si klijent Otp banke?
Kakav odbijanac na 1600,50! [tongue]
Mislim da će malo stati ovdje na 1600 bodova, pa će onda nakon nekog vremena proći kroz njega
ko nož kroz maslac.
DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!