Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

130 milja institucionalni promet [shocked]

Pametnom dovoljno.
NE BOJTE SE!!!! [bye] [cry] [sad] [sealed] [angry] [undecid] [bye]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Evo nas u minusu.
Za sad u simboličnom.

Crobex će iz pozitive danas u minus.

1/5 dionica samo se otvorilo.

Crobex +0,3

CROBEX -0,1%

Rekao sam vam.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Evo nas u minusu.
Za sad u simboličnom.

Za sada smo tek ušli u simbolični minus …

http://www.poslovni.hr/107487.aspx

izgleda da će novinari PD ovih dana mijenjati samo broj u naslovu

Periculum in mora.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b07cbdea-5892-4b5b-b1a5-ad3573ccc83d&ref=lastadd

A za njima mi i svi ostali

Zna li netko kakve su provizije banaka prilikom uplate novca na račun brokerskih kuća? Kod Zabe je 20kn čini mi se.. može iskustva iz drugih banaka? Sad je stupio na snagu ovaj novi zakon koji nalaže da te uplate idu isključivo sa tekućeg računa banke čiji si klijent.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Bližimo se 1600…
Šteta što se ne može staviti neka zloglasna muzika kao podloga poruke na forumu [cool]

promet obveznicama 130 mil kn, dionicama samo 10 milja. dionička nelikvidnost rapidno se pogoršava , zadnjih 8 minuta samo 2 transakcije!!!

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Zna li netko kakve su provizije banaka prilikom uplate novca na račun brokerskih kuća? Kod Zabe je 20kn čini mi se.. može iskustva iz drugih banaka? Sad je stupio na snagu ovaj novi zakon koji nalaže da te uplate idu isključivo sa tekućeg računa banke čiji si klijent.

Pitanje na mjestu kolega jer mi ta provizija ispadne kao kod brokera. Mmbn me je zanji puta oderala na 10 000kn 80kn s računa na brokerski rnč. Ako ideš direktno iz ruke na brokerski račun onda 100.
To je veliki prikriveni trošak na koji treba računati. Lopovluk čisti. Naj povoljnije je internet bankarstvo ali to nemam pa i ne znam.

who dares, wins

130 milja obveznica prošlo do sada. Država će stvarno posisati svu likvidnost i ima da se ovo tržište uruši ko kula od karata ako ovako nastave. Očigledno su institucionalni investitori primorani kupovati šrot papire političkim odlukama. Neće ovo dobro završiti ako nastave ovako samo se bojim da Šuker vani neće moći dobiti kredite što bi značilo da će nastaviti iscicavati likvidnost odavde dok ne skrši sve.

e…a kad ja to velim…onda pljuvačnica…pa ljudi moji…ovo je po udžbeniku kaj šuki i ivo rade…samo kaj je problem kaj situacija(kriza) nije po udžbeniku…

Ovisi koji broker s kojim bankama radi.Npr Hypo banka ne naplaćuje prebacivanje svojim brokerima,
finesa ima ugovor sa pbz-om i preko njih ti je isto besplatno itd.
Najbolje ti je da nazoveš svoje brokere i pitaš ih imaju li ugovor s kojom bankom u vezi toga i onda otvoriš tekući u toj banci.Ako se radi o većim ciframa isplati se..

sijem žito raste grahorica

New Report

Close