ma to se fondovi glupiraju.
pa ko normalan bi danas prodavao na povijesnim minimumima?
za takvo sto moras biti stvarno diletant….
[/quote]
"Minimumi iz prošlosti imaju informativan karakter i ne mogu se koristiti za projekciju minimuma u budućnosti"
[/quote]
Slično vrijedi i za maksimume. Samo je pitanje vremena.
danas nam se vratio ovaj lik : http://widgets.opera.com/widget/screenshot/large/3799/1.4/
i nastala;
Već neko vrijeme nije bilo ovakvog pada i to bez ikakvog otpora.
Moj analitikantski um vidi razlog u tome što su već mjesec dana MF-ovi što se tiče ZSE-a na godišnjem odmoru. Santa relly je prošao, Šuki je pocicao sav keš, a na nama je da rovarimo po ovom glibu.
Ono što me tješi je činjenica da Šuki i Drivo nemaju šanse da namire svoj "izborno-kupovni" buđet, tako da očekujem prodaju obiteljskog srebra u skoro vrijeme, a to znači da će se i Crobi čudesno oporavljati, a nitko neće znati zašto.
Pa da već dosta dugo nije bilo neke veće anomalije cro burze
[lol]
Jučer je bila prva stanica u korekciji.
Ameri i Evropa više nemaju takav utjecaj na naše tržište kao što su imali. Situacija je sad drugačija. Fondovi lovu koju imaju su ulupali ili će ulupati u obveznice zbog atraktivnih kamata ili pak zbog više sile. Do daljnjeg ja ne vidim tko će potegnuti gore…
Uostalom kad državi zafali od njih će i zatražiti…..
Trenutno se bojim i državnih tvrtki (većinski državnih) da se ne bi ponovio Brodosplit…
Dobro a na kraju, tu mislim kad prespavam, shvatim da nema straha. HANFA je tu da nas štiti…(ej, nemoj me više braniti…)
Jučer je bilo kilavo trgovanje bez puno malih. Na forumu je bilo od 600-13 000 gostiju. Znam reći ćete pa nije to pokazatelj. Slažem se, ali ipak…
Danas prije 8 ima 97 000 gostiju. U 10 će ih biti 130 000. Ekipa čula na Dnevniku da su dionice pale pa će danas požurit prodat/kupit. Tako da očekujem navalu sitnih naloga ako kola krenu nizbrdo.
A svi uvjeti su tu…. [bye]
Ameri i Evropa više nemaju takav utjecaj na naše tržište kao što su imali. Situacija je sad drugačija. Fondovi lovu koju imaju su ulupali ili će ulupati u obveznice zbog atraktivnih kamata ili pak zbog više sile. Do daljnjeg ja ne vidim tko će potegnuti gore…
Uostalom kad državi zafali od njih će i zatražiti…..
Trenutno se bojim i državnih tvrtki (većinski državnih) da se ne bi ponovio Brodosplit…
Dobro a na kraju, tu mislim kad prespavam, shvatim da nema straha. HANFA je tu da nas štiti…(ej, nemoj me više braniti…)
meni se čini najizglednije da OIF moraju prodavati zbog povlačenja udjela OMF-a
@ vatreni,
to ti samo znači da nije resetiran server, pa se pribraja svaki ulaz…
@ententitis,
komentar(-i) ti je (su) na mjestu, i slažem se da situacija nije ružičasta. Ali, mislim da bi bilo puno korisnije razraditi strategiju ulaganja u ovakvim vremenima, nego bespotrebno kukati. Onaj tko sad bude imao dobru strategiju i nešto viška novaca, definitivno može izvući nevjerojatne zarade kakvih u "normalnim" vremenima jedstoavno ni izbliza nema…
@ vatreni,
to ti samo znači da nije resetiran server, pa se pribraja svaki ulaz…
@ententitis,
komentar(-i) ti je (su) na mjestu, i slažem se da situacija nije ružičasta. Ali, mislim da bi bilo puno korisnije razraditi strategiju ulaganja u ovakvim vremenima, nego bespotrebno kukati. Onaj tko sad bude imao dobru strategiju i nešto viška novaca, definitivno može izvući nevjerojatne zarade kakvih u "normalnim" vremenima jedstoavno ni izbliza nema…
Onda ništa. Vidjećemo danas resetiranje.
Kupnja Cijena
20 800,04
20 800,03
20 800,01
20 800,00
60 710,00
60 705,00
23 704,00
15 702,25
30 702,20
26 701,13
Cijena Prodaja