Tako je svi ste u pravu da vas ne citiram
Izgleda da ovaj današnji tresak nije uspio probuditi medvjede, jer oni još uvijek spavaju zimski san .
Premješteno iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
nema tu jos panike…….crobi ispod 1400 ce bit prava panika…….ako bude…..onda trazimo novo "DNO"
ZSE
CROBEX 1.615,36 -3,95%
CROBIS 88,79 0,00%
Redovni promet 33.550.366,45
Instituc. promet 11.211.386,04
Ukupni promet 44.761.752,49
Sentiment: 10 | 10 | 60
Ovo više liči na sabotažu ne go na trgovinu.
Crobex: 1615.36 Promjena: -3.95% opet smo najjaci u padu…. [thumbsup]
Jedna stvar me smeta, može se reći, kao suvlasnika, u nekoliko tvrtki čije dionice imam. Ne mogu shvatiti da tvrtke, koje ipak, koliko toliko, imaju solidne rezultate, nemaju namjeru isplatiti dividendu, jer bi to moglo dovesti u pitanje likvidnost, a s druge strane, imaju dovoljno novaca da kupuju vlastite dionice i pune trezor?
Ko tu koga vuče za nos? Nisu mali investitori socijalni radnici, ili ovce za šišanje, nego smo tu iz istih razloga kao i svi ostali.
Kupnjom dionica za trezor se proporcionalno povećava i tvoj vlasnički udio u tim društvima.
Evo ga, ameri će se još malo , pa totalka zazelenit, EU dobro smanjila minus, a mi se zatvorili. Idemo li opet provjeravati ima li likvidnosti na dnu dna?
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=23b766e8-47e7-431d-8359-65d646d6a6ad&ref=lastadd
U recesiji naj isplativije kupovat dionice
Gluposti. Dionice nikad ne treba kupovati jer taman kad kupiš odu 10% u minus
[/quote]
mozda vase,al moje uvjek duplo 20%.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ima li itko da je u dionicama
imam ja nesto INE.
[lol]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Ima li itko da je u dionicama
Ja znam puno ljudi koji su se ukrcali na 1700 nedavno.
Kao i pola foruma. Pa zbroji si promete prema gore i prema dolje, sve će ti biti jasno.