Zanima me mišljenje štovanih forumaša o kretanju ADRS-P-A u narednih tjedan-dva.
I za dioničare, koji vam je target?
Svi komentari su dobrodošli!
Stavio sam na prodaju po 650
I ne vjerujem da ću prodati ovaj mjesec
Izgleda da je LEDO spremno za skok iznad kukavičjeg gnjezda od sitnih 6.000 [smiley1]
Već je bilo i vrijeme !
Nevjerojatan dan danas, Crobex završio na +2.62%, preko 150 milijuna kn prometa.
A neki su već dulje vrijeme u cashu [smiley1]
Nevjerojatan dan danas, Crobex završio na +2.62%, preko 150 milijuna kn prometa. A neki su već dulje vrijeme u cashu [smiley1]
a šta je najbolje s početkom turističke sezone dolazi novi cash u sustav, a vidjeli smo kolko raje se odmaralo za uskrs u lijepoj našoj.
Nevjerojatan dan danas, Crobex završio na +2.62%, preko 150 milijuna kn prometa.
A neki su već dulje vrijeme u cashu [smiley1]
Kad jednog dana trziste naraste kako bi trebalo ove ce danasnje cifre biti smijesne
danasnji dan se samo pozeljeti moze. jedino mi je elka malo zapela inace… sve +5
Nevjerojatan dan danas, Crobex završio na +2.62%, preko 150 milijuna kn prometa. A neki su već dulje vrijeme u cashu [smiley1]
uprqavo tako, a Prka i Galinec pričaju priče o napuhanosti tržišta.
Kako sam i napisao jučer, prozirni pokušaji navlačenja ljudi na prodaju dionica.
Koliko čujem danas čemo lijepo potegnuti – prema gore naravno. Obratiti pažnju na VART, INGR, HDEL , HUPZ, ZABA.[smiley2]
INGR + 10 %
HUPZ + 3,65 %
HDEL +3,43 %
VART + 2,85 %
ZABA – 0,36 %
Prosjek + 3,9 %
Istina da je većina, ne i sve raslo , ali je i Crobex +2,86.
Sutra bi valjalo poraditi malo na Varteksu, ZABA me iznenađuje , a očekivao sam i da će HDEL danas bolje potegnuti.
Trebao bi ja uplatiti Lotto možda malo?
6/45 ili 7/39?
[smiley2]
Ajde Plavi, svi su znali da VART nece nize od ovoga.
Da je islo do 200 prodao bih i Viro da jos nadokupim.
Da, ja sam isto ocekivao HDEL malo jace.
Nije mi prosao nalog. To ti je ono kad kenjas na bidu i cekas dok se sve skida sa aska.. a ti i dalje cekas.
Sutra.
osim SNHO, koji sigurno ide jos gore Leko, jos malo Vlahovic, mozda Viro (nadam se).
Kolikko sutra tipujete na SNHo odnosno kad ce poceti mala akumulacija profita???
Jako dobar volumen na KOEI ( ne samo danas već u zadnjih 7 dana ) a cijena je uvijek 1000 kn.Da li se to polagano pravi put za dobro kvartalno izv. ?
Nadam se da će tako i biti.
A moje BLJE je isto danas imalo dobar volumen ali nikako da krene na novi ATH.
Nadam se da će tu također pomoći kvartalno a i ova situacija sa mirovinskim je dobro došla za likvidne dionice.
A pošto svi likujete ja ću pošteno- danas ne baš tako uspiješan dan za moje dionice.
ali me veseli dobar volumen.[smiley1]
Kolikko sutra tipujete na SNHo odnosno kad ce poceti mala akumulacija profita???
Nemam pojma, kad ne pratim SNHO.
Evo iskreno.
Znam, ne pratim ni ja, zato sam i pitao.
Sada cu ispasti papak ako uletim sutra jer nisam ulazio kada je bilo jeftino ali svaka kuna je vazna.
To ti je tako kada nepratis.
Jer misljenja sam kada to fino sutra bude u novinama na naslovnici ovaj nalog na 320 od 700 komada ce odletjeti kao od sale.
Mozda udjem, mozda ne. Vidjet cu..