Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

moguce da si u pravu….
HT do 222kn ima samo 2 naloga, ali ce ih popapati:
221,80 2276
222,00 1051
poslije 222 nema brana do 230…

pogledao sam INU, 1000 kom na kupnji na 1100kn…a ask je uzasno supalj…
padamo oko -0,9%, a promet jedva 11 miliona….

sto to treba znaciti?

očito kolega ne pratite trgovinu na INA-i. da pratite, znali bi da ask nije užasno šupalj već prepun skrivenih i na bilo kakav pokret prema gore, iskaču novi nalozi za prodaju. Ameri izlaze već mjesecima, nikako ask nije šupalj, ne navodite ljude svojom osobnom i šturom analizon na kupovinu.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Je li ovo opet pukla veza sa ZSE? Više od pola sata nema ni jedne jedine transakcije, čini mi se…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Uvjeren sam da je ovo zatišje pred buru! Mislim da je to danas najočitije!Živi bili pa vidjeli!

Kolega, ovo je zatišje pred pad, pred pravu korekciju.

Vani indexi luduju u zelenilu,a mi u minusu.

DIONICE SU TRENUTNO BEZVRIJEDNE........CASH IS THE KING !!!

Institucionalni promet:
168.633.033,24 kn

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
1.704,03 -0.85% 210.621.159,76 kn 16.015.626,52 kn 168.633.033,24 kn 25.972.500,00 kn

WTF? Ili mi je Glodalica poludila, ili je 130 milja kuna upravo protrgovano u sekundi…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Institucionalni promet:
168.633.033,24 kn

Da to možda nije:
Dali smo vam 7 milijardi a sad vi lijepo izvolite kupovati obveznice.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=01c29a7b-5722-4432-9726-7e9f26386979&ref=lastadd

HDZ će krizu proglasit VOJNOM TAJNOM

Moze li netko komentirati danasnji ogroman institucijalni promet. Trenutno iznosi gotovo 148 milijuna kuna i raste!

Moze li netko komentirati danasnji ogroman institucijalni promet. Trenutno iznosi gotovo 148 milijuna kuna i raste!

Dobro pitanje!

Iznosi skoro 200 milijuna kuna.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

kod mene piše da je 39 mil kn….

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Iznosi skoro 200 milijuna kuna.

[/quote]

vjerojatno država skuplja nešto sitnoga i ovdje za vraćanje dugova/i kamata svjetskim kamatarima [proud]

New Report

Close