Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uvjeren sam da je ovo zatišje pred buru! Mislim da je to danas najočitije!Živi bili pa vidjeli!

Oće to bura raspuhat u – ili u +?
Podijeli s nama svoje vizije.

Prošlo već preko 50 mil. u državne obveznice….

Ali država treba još…Ma nema veze prodat će fondovi dionice da namaknu pare…

E da nam je ta lova ubačena u dionice……….
[/quote]

Neki dan gledam izvješće iz crnogorske berze,kaže spikerica,naša berza je sve više berza obveznica a sve manje akcija.Ukupan promet 120 tisuća €.Mislio sam jadni crnogorci…….a sad mislim ..jadni hrvati [cry] A ljepo mi je prije dvadesetak godina jedan mladi austrijski političar rekao,ako se jugoslavija raspadne sve njene republike će žalostno propasti.Ne sve odjednom nego jedna za drugom.Nekako mi ta njegova misao neda mira……..prvo sam bio siguran da je u krivu,onda sam se nadao da je u krivu a sad se nadam da će biti brzo i da neće jako boljeti………….

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Šta je Tomici………kakvo je to pitanje đe su investitori?

Eno ih na prekonoćnom kreditiranju uz lihvarske kamate od 25%
Jbmti Rohatinskog i njegove eure, on je guverner europske središnje banke a ne HNBea [tongue]

ZSE INTRADAY UPDATE
Zagrebačka burza: A gdje su investitori?
Autor/izvor: Tomislav Petrov
ZAGREB – ZIBOR je u srijedu dotaknuo 25,58 posto, a kronični nedostatak novčanih sredstava u bankama reflektirao se u obliku nelikvidnosti Zagrebačke burze.

Prekonoćna kamatna stopa ZIBOR u srijedu je na Tržištu novca Zagreb porasla na 25,58 posto, a 1-tjedna na 25,08 posto. Zbog toga je Hrvatska narodna banka, kako bi osigurala likvidnost nužnu za nesmetano poslovanje banaka, na obratnoj repo aukciji u srijedu prihvatila sve pristigle ponude komercijalnih banaka u vrijednosti 7,66 milijardi kuna po kamatnoj stopi šest posto. Euro prema srednjem tečaju Hrvatske narodne banke u četvrtak, na dan 29. siječnja, vrijedi 7,409030 kuna. Sve dok je na financijskom tržištu prisutna nestašica novca i dok se kamatne stope (cijena novca) nalaze na bolesno visokim razinama, financijske institucije na kupnju dionica ni ne pomišljaju, a o tome najbolje svjedoči već kronična nelikvidnost Zagrebačke burze.

Spekuliranje nije za glupane, mentalne lijenčine i osobe inferiorne EIQ

Kupnja Cijena
30 1.110,00
20 1.108,00
25 1.105,00
4 1.103,77
140 1.101,00
794 1.100,00
10 1.080,00
7 1.070,00
35 1.050,00
36 1.029,00
Cijena Prodaja
1.130,00 9
1.140,00 2
1.149,97 50
1.149,98 17
1.150,00 16
1.159,00 8
1.160,00 8
1.167,00 20
1.168,50 15
1.170,00 2
obrana cjene na ini…?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

794 1.100,00 da da…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo nam likvidnosti sa prkljnj-r-a i štrfljnj-r-a, ne nije bila dogovorena transakcija, ako to mislite [lol]

Surround all arround when it hits the ground

danas je nešto poskočio institucionalni ! 39 000 000,00

krcaju se?

ma kakav cash-r-a, 100% in

mislim da ne znaš o čemu pričaš

snaga udarca mi varira

http://www.poslovni.hr/107179.aspx

Evo polako se širi ATENA ISLAND FRANCUSKA nedaj bože dugog čekanja da i nas zahvati što prije to bolje dosta su nas upropastili i previše

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Bila dvica, trojka ili petica, meni svejedno. Iako sam pred tjedan dana gotovo sve rasprodao, vrag mi nije dao mira…..stalno sam se pitao , kako to da ameri i njemci tresnu par dana 2-3 %, a mi ništa.
Predugo smo unutar linije od 160 bodova. Gledam najlikvidniju, stalno neka pritajena nervoza na kupnji pa nabidavanje tisućinkama. Opako mi smrdi na napad 1800 barem….

Ako netko misli da je ovo druk…. je…. u pravu je….. sad je druk i točka.

Scio me nihil scire

Bila dvica, trojka ili petica, meni svejedno. Iako sam pred tjedan dana gotovo sve rasprodao, vrag mi nije dao mira…..stalno sam se pitao , kako to da ameri i njemci tresnu par dana 2-3 %, a mi ništa.
Predugo smo unutar linije od 160 bodova. Gledam najlikvidniju, stalno neka pritajena nervoza na kupnji pa nabidavanje tisućinkama. Opako mi smrdi na napad 1800 barem….

Ako netko misli da je ovo druk…. je…. u pravu je….. sad je druk i točka.

moguce da si u pravu….
HT do 222kn ima samo 2 naloga, ali ce ih popapati:
221,80 2276
222,00 1051
poslije 222 nema brana do 230…

pogledao sam INU, 1000 kom na kupnji na 1100kn…a ask je uzasno supalj…
padamo oko -0,9%, a promet jedva 11 miliona….

sto to treba znaciti?

Iako sam pred tjedan dana gotovo sve rasprodao, vrag mi nije dao mira…..

uze mi riječ iz usta .. nisam izdržao ni ja .. ponovo preko pola unutra .. iako mi užasno smrdi (ali za dolje) a nemam microspraya .. napravio sam i protiv svoje logike tako da ću sigurno biti u pravu kako god se rasplete

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close