Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pacijent nam je u komi već danima i ne pokazuje nikakve znakove života….
preostaje nam samo budno ga pratiti, držati za ruku i ćekati da pokaže nekakve znakove života…..
dakle ćekati da pomakne prst, a ćini mi se da ga je danas i pomakao, samo je problem što je pomakao srednj prst…..i dalje utonio u san…..

Prošlo već preko 50 mil. u državne obveznice….

Ali država treba još…Ma nema veze prodat će fondovi dionice da namaknu pare…

A koliko će tek ove godine otići, a opet neće biti dovoljno, bitno je da HANFA prima nove ljude,svaki uposlenik zadužen za provjeru JEDNE transakcije na ZSE-u, samo da jadničcima ne skrešu plaću, prestresno je to…

Surround all arround when it hits the ground

Sve ovo je zrelo za RUŠENJE VLADE kao u ISLANDU sve su upropastili moraju ne otić nego moraju biti PROTJERANI

Prijatelju nije ovo srednji vijek da se ljudi spaljuju na lomači, nabijaju na kolac, bacaju u katran i perje i sl…

Imamo ono što smo sami izabrali.
Nego, da li vjeruješ da bi u ovim makroekonomskim okolnostima ESDEPE bolje odigrao?
(nije da branim HADEZE)
[/quote]

Ma jok bože sačuvaj kakav ESDEPE nemogu ti reći sad bi nas spasila ova stranka jer takve nema ali ima to sam siguran pametnih ljudi koji bi pomogli i rješili puno toga a nisu ulazili u stranke nijedne baš zato što su pametni evo gledam sad ovaj SABOR i to nije cirkus od 157 cirkusanata to je sprdačina . Ali VLADA MORA POBJEĆI UPROPASTILI SU NAS

Ali država treba još…Ma nema veze prodat će fondovi dionice da namaknu pare…

E da nam je ta lova ubačena u dionice……….

Ma jok bože sačuvaj kakav ESDEPE nemogu ti reći sad bi nas spasila ova stranka jer takve nema ali ima to sam siguran pametnih ljudi koji bi pomogli i rješili puno toga a nisu ulazili u stranke nijedne baš zato što su pametni evo gledam sad ovaj SABOR i to nije cirkus od 157 cirkusanata to je sprdačina . Ali VLADA MORA POBJEĆI UPROPASTILI SU NAS

Potpuno se slažem s tobom, ali obrati pažnju na svoju konstataciju – ima pametnih ljudi.
Stari moj, takvi se ne upliću u politiku…
Jer zna se – polotika je kur*a, a tko se petlja bit’ će je*en!
A raja je uvik raja…
Sad je svjetsko prvenstvo, onda Uskrs, pa godišnji, djeca krenu u školu, Božić …
… i prođe godina, a taksimetar radi!

Potpuno se slažem s tobom, ali obrati pažnju na svoju konstataciju – ima pametnih ljudi.
Stari moj, takvi se ne upliću u politiku…
Jer zna se – polotika je kur*a, a tko se petlja bit’ će je*en!
A raja je uvik raja…
Sad je svjetsko prvenstvo, onda Uskrs, pa godišnji, djeca krenu u školu, Božić …
… i prođe godina, a taksimetar radi!
[/quote]

Ma ništa ja i ti nećemo uradit samo eto vrijeme nam prije prođe valjda će i to sranje proć

ZSE
CROBEX 1.707,88 -0,62%
CROBIS 88,63 -0,06%
Redovni promet 3.933.646,62
Instituc. promet 32.477.440,48
Ukupni promet 36.411.087,10
Sentiment: 12 | 2 | 14

who dares, wins

Uvjeren sam da je ovo zatišje pred buru! Mislim da je to danas najočitije!Živi bili pa vidjeli!

[color=blue][/color]vizionar

KUPNJA

KORF – 2 – 35,20
VLDS – 4 – 20,76
MGMA – 3 – 73,00
PTKM – 1 – 91,10
PODR – 1 – 242, 05

ITD…..

To je nama naša burza dala……

Koliko je sati? oooo, pa vrijeme je za transakciju Plive jedno 20 komada po 770, a onda na se netko stavlja na ask po 780 koji naravno ne prolazi, dnevna promjena 0%, ali ipak kakvo takvo povećanje likvidnosti [lol]

Surround all arround when it hits the ground

Uvjeren sam da je ovo zatišje pred buru! Mislim da je to danas najočitije!Živi bili pa vidjeli!

Mozda bi moglo i jugo opalit…..nikad se ne zna….

New Report

Close