ovo je već smiješno i tragično, najbolje da ovu sprdačinu od burze potpuno zatvorimo do kraja godine jer za koji dan ukupni promet neće prelaziti 1 mil EUR. šteta struje i servera da vrte u prazno [lol]
Svi znamo da država nema love. Po današnjem i jučerašnjem trgovanju na burzi jasno je i kako je želi namaknuti. Prisiljavaju se fondovi da kupuju obveznice. I to one koje daju kamatu od samo 6,8% a kamate su već otišle daleko iznad toga….
Žalosno je što će žrtveni jarac u ovoj priči opet biti tržište dionica…
Možda se nešto prelije od ovih 7,5 milijardi kuna?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,1,29,,150111.jl
ovo je već smiješno i tragično, najbolje da ovu sprdačinu od burze potpuno zatvorimo do kraja godine jer za koji dan ukupni promet neće prelaziti 1 mil EUR. šteta struje i servera da vrte u prazno [lol]
Apsolutno se slažem, za koju godinu skuplje utopit strancima do tada mirovanje, a ko ima love trgovat na drugim tržištima ili se bavit nečim korisnijim
Svi znamo da država nema love. Po današnjem i jučerašnjem trgovanju na burzi jasno je i kako je želi namaknuti. Prisiljavaju se fondovi da kupuju obveznice. I to one koje daju kamatu od samo 6,8% a kamate su već otišle daleko iznad toga….
Žalosno je što će žrtveni jarac u ovoj priči opet biti tržište dionica…
Sve ovo je zrelo za RUŠENJE VLADE kao u ISLANDU sve su upropastili moraju ne otić nego moraju biti PROTJERANI
– Promet mali, skoro nikakav…
– Ima bida, al’ iam i aska!
– Stagnacija
– E sad, il’ će se kroz neko doba krenut kupovat…
– a s druge dtrane možda će se i prodavat!
– Dakle CROBEX će il’ rast, il padat!
[lol] [lol]
I lav dis gejm!
Evo prometa ali institucionalnog
Redovni 2 milje a institucionalni 23 milje.
Što nam to govori?
[bye]
Pa ljudi moji kod burze vrijedi samo strpljenje i ništa više! Mislimo na naše paklene a burza će rasti vidjet ćete! [rolleyes]
U zadnje vrijeme primjetio sam da je vrlo "inn" opaljivanje "kulja".
I to za postove svih vrsta… (Dobro kužim za moje… [lol] )
I pozitivne i negativne.
Tko je to dežuran?
Redovni 2 milje a institucionalni 23 milje.
Što nam to govori?
[bye]
[/quote]
Da ulažemo novac (svi mi, preko fondova) u vlast kojoj vjerujemo! [lol]
Sve ovo je zrelo za RUŠENJE VLADE kao u ISLANDU sve su upropastili moraju ne otić nego moraju biti PROTJERANI
Prijatelju nije ovo srednji vijek da se ljudi spaljuju na lomači, nabijaju na kolac, bacaju u katran i perje i sl…
Imamo ono što smo sami izabrali.
Nego, da li vjeruješ da bi u ovim makroekonomskim okolnostima ESDEPE bolje odigrao?
(nije da branim HADEZE)