Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je li netko ima problema sa Fimom isto kao ja?

who dares, wins

sve ovo polagano ide u mp3.još malo bude promet ko u kvartovskom dućanu.

Sad kupuju Odvažni [lol] [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

Nemam [lol]

http://www.kucilooro.webs.com/

jos malo pa ce nas atx prestignut…..eu se ljepo shopingira….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izgleda da kočnice malo popuštaju……..kreču kola uskoro [thumbsup]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Gospodo, nadam se da ste kupili ulaznice, još malo pa wild ride .. [cool]

Izgleda da kočnice malo popuštaju……..kreču kola uskoro [thumbsup]

Iz iskustva znam kad krenu ovakvi komentari, da nam slijedi malo veći pad.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Oni su mi najmrži portal jer su kao i većina u ovoj državi korumpirani i svaki članak koji se napiše ima svoga pokrovitelja koji plaća što će biti objavljen ali ovaj članak stvarno vrjedi pročitati

Evo i zašto je to tako.

U Hanfi znaju kako se "krcaju" fondovi

Ivo Šulenta, zamjenik predsjednika Uprave Hanfe, u intervjuu za Business.hr progovara o rođačkim vezama, klijentelizmu, golemom egu i pohlepi domaćih financijaša te politici nezamjeranja i populizma u industriji koju nadziru. Šulenta između ostalog kaže i kako su spori sudovi i lobiranja raznih financijskih krugova svakodnevica u poslovanju regulatora.

Vaš link

Oni su mi najmrži portal jer su kao i većina u ovoj državi korumpirani i svaki članak koji se napiše ima svoga pokrovitelja koji plaća što će biti objavljen ali ovaj članak stvarno vrjedi pročitati

Evo i zašto je to tako.

Ivo Šulenta, zamjenik predsjednika Uprave Hanfe, u intervjuu za Business.hr progovara o rođačkim vezama, klijentelizmu, golemom egu i pohlepi domaćih financijaša te politici nezamjeranja i populizma u industriji koju nadziru. Šulenta između ostalog kaže i kako su spori sudovi i lobiranja raznih financijskih krugova svakodnevica u poslovanju regulatora.

Vaš link

Hoće li nam ŠULENTA objasnit kako EU u 2 dana rastu 10% a tko nama neda i zašto

Analitičari: Ni makroekonomske vijesti ne idu u prilog oporavku burze
Vaš link

Evo i zašto je to tako.

Vaš link

Hoće li nam ŠULENTA objasnit kako EU u 2 dana rastu 10% a tko nama neda i zašto
[/quote]

Hoće li ŠULENTA objasniti kako smo rasli gotovo 35%, dok su Ameri i Europa pali 20% u to vrijeme.

Nemam [lol]
[/quote]
Ma ova Chrome nešto davi.

who dares, wins

New Report

Close