na atlantskoj već skoro sat vremena nema transakcije…. [huh] nitko ne popušta
a ja kako god selim svoj nalog na kupnji, neko me poklapa stalno sa 50 kom
Iz iskustva znaš ili je teorija?
Pretpostavljam da ima i ulazna i izlazna i upravljanje i dr. troškovi ali može li se uzet na 1. mjesec ?
Ako znaš molim od. ako ne Hvala za ovo dosad ,,,, pitaću u banci….
ne znam koji je oblik ugovora, pretpostavljam da se razlikuje od banke do banke…odeš svom osobnom bankaru pa neka on istražuje (samo pazi oni ti o ovakvim stvarima nemaju pojma i trebaš biti uporan…neka zove svog direktora, a ovaj neka zove riznici itd…)
nije nikakva teorija, to se radi…legalno je i sasvim normalno…vani su takvi proizvodi dostupni svima, a kod nas je pretpostavljam neki limit koji minimalno moraš imati za ulaz…
samo moraš biti svjestan rizika koji ide s tim!
to je jako bitno da ti se objasni u banci!
Ja isto znam ekipu koja nudi i 10% mjesečno. Samo poslije treba netko otič po te novce. [cool]
Sve zemlje u recesiji u plusu preko sedam posto šta je sa CROBEXOM dokad ima zabranu zna li tko
Zabrana je dok Dinko ne odluči da će kupovati sa našim novcem.
Dajte čovjeku proviziju jel je on tako naučio u životu sve preko veze.
Treba pitati Openhajma koliko mu je dao kad mu je prodao dionice INGRE po 60 000 keka
Tu gdje je sada posadili su ga tata i mama koji su na visokim funkcijama pa bi bilo šteta da im onako sposoban sin trune.
Odlično rečeno gusar, jednostavno i iskreno, nema tu puno priče. Jedni postavljaju druge, drugi neke svoje treće i tako u krug, svi oni dobro zarađuju nekim tuđim novcem. A pogledaj Lukovića, glumi siromaha na TV-u, a težak je preko milijardu kuna. Kako? Lako, njihov je moto, Igora, Lukovića i inih:
JA ZNAM ZARAĐIVATI S VAŠIM MIROVINAMA, A VI?
Odlično rečeno gusar, jednostavno i iskreno, nema tu puno priče. Jedni postavljaju druge, drugi neke svoje treće i tako u krug, svi oni dobro zarađuju nekim tuđim novcem. A pogledaj Lukovića, glumi siromaha na TV-u, a težak je preko milijardu kuna. Kako? Lako, njihov je moto, Igora, Lukovića i inih:
JA ZNAM ZARAĐIVATI S VAŠIM MIROVINAMA, A VI?
Evo to mu je majka, pa je baš čudno kako je ta funkcija pripala njemu a ne nekom studentu koji ga je po znanju mogao pojesti za doručak.
Otac Petar redovni prof. Pravnog fakulteta u Zagrebu
Ja mislim da je problem u nečem drugom.
Dinku su vezane ruke od strane našeg dragog gospodina premijera.
Sve novce koje dobije idu u tekuće mirovine i na posudbu državi.
Dinko mora spašavati i temelja ove države koja se stvarno jako tresu a i bogami temelja stranke koja trenutno vlada našom državom.
Ipak je Hrvatska u velikim problemima.
Neki dan gledam.
Posudjuju 1 mlrd: 500 milja za kamate, 250 milja za vračanje glavnice i 250 milja u čep (llolll tako nekako ali nisam daleko).
Nama treba jedan Obama koji će nam sasut u facu koliko je sati i gdje plovimo tj. tonemo i dati neke mjere za oporavak.
A i dobro bi nam došao jedan bailout od 10$ mlrd da se potakne industrija ( samo problem kaj bi od te love odmah pola nestalo na stanove, jahte, satove i sl.)
U grdim smo problemima, te se samo nadam da će se svijet što prije oporavit jer će to i na nas utjecat, a da ne kažem da nam dolazi turistička sezona koja će biti usrana da usranija nemože biti.
A sada me tužite, davajte jedinice ali svi znamo da je to istina bez obzira koliko bolna bila.
Ja i dalje u dionicama i nema predaje.
Postoji tzv. lobiji. Mjesta se nasljeđuju. Najstariji Bush je nakon 4 godina vladavine i 8 godina njegovog sina izrazio želju da i njegov drugi sin postane predsjednik, to je još mogući 8 godina što ukupno daje 20 godina vladavine samog Busha. Clintonu je ovo već treći mandat, iako indirektno, vladat će punih 12 godina najmanje, moguće 16 godina ako Obama osvoji drugi mandat. itd.
Kod nas vlada nekoliko obitelji već 19 godina itd. Sinovi/kćeri nasljeđuju roditelje i lanac se nastavlja. Lova se budućih mirovina troši nemilice na njihova skupa vozila, stanove, prosjek se iz godine u godinu smanjuje. Može li se nešto napraviti?
@pobjeda
Ja ću ti dati 100 jer ovo što si rekao je sve tačno.
Ali tu je ono usluga za uslugu ti meni daj para a ja tebi neću ništa što dobijaš provizije od pojedinaca od kojih kupuješ dionice po cjenama koje su za zatvor a ne tržište a svi znamo koji su to pajdaši, kolega VALENTIN je nave jednoga koji glumi siromaha a ja sam spomenuo drugoga od koga su dionice kupovane po cjenama ohohoho.
Kako dipl.ing matematike može biti na čelu jednog fonda neka mi netko pokuša objasniti možda sam ja malo glup pa to ne mogu shvatiti, to bi mjesto trebalo biti za nekog ekonomistu sa velikim radnim iskustvom u fondovskoj industriji a ne za nekog zaigranog dječarca s kojim svak može upravljati.
@pobjeda
Zašto Šuker ne može natjerati ROHU da radi po njegovim instrukcijama.