Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Takvo stanje a neki dan smo ušli u godinu bika po prijateljima kinezima. [smiley]
na bika [thumbsup]

Točnije jučer je nastupila lunarna 4707. godina Bivola…i Barak Obama je rođen u kineskoj godini bika, a što će našem TK ‘donijeti’ dobroga …vidjet ćemo [tongue]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Mi smo sirotinja Bogu teška…pa kaj nitko nije saznao koliki je predujam na ATPL-u dividende..
samo znakovit naslov na business.hr….da sada kad dionice padaju – padaju i dividende…
užas od misterije !!!??? Jad i bijeda od burze….

Nema šanse da dividenda bude uopće ili da bude previsoka, zbog godine koja slijedi.

Fore i fazoni sa dividendama. Ko i Mudrnić za HT. Maljanje očiju.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Mi smo sirotinja Bogu teška…pa kaj nitko nije saznao koliki je predujam na ATPL-u dividende..
samo znakovit naslov na business.hr….da sada kad dionice padaju – padaju i dividende…
užas od misterije !!!??? Jad i bijeda od burze….

Nema šanse da dividenda bude uopće ili da bude previsoka, zbog godine koja slijedi.
[/quote]
Moguće ali samo pod jednim uvjetom a to je da je uprava na bid-u i želi kupiti velike količine pa će danas objaviti da nema dividende nakon čega atpl roni 100%.
premda neznam baš da im je to u interesu.
A najaviti da je biti predujma pa onda da ne bude je suludo, premda nam je cijala država suluda od vrha do nas samih koji čubimo i čekamo nekaj a niti sami znamo kaj čekamo.

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

nesto mi kaze da ga sad stišću prema dole na svim jačim dionicama i tako do jedno 15 ali mislim da mora gore barem do razine od jucer

pepe7

Crobex -2,06%. Korak do 1700 bodova.

Svakoga dana u svakom pogledu…. [bye]

ovog nema nigdje us u + eu smanjuje – a mi tonemo i tonemo…….
opet se neko igra…..

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/47509/ttl/Fondovi-upisali-gotovo-sve-trezorce/Default.aspx

Koliko sam čuo od forumaša ovdje, sve drhtave ručice su odavno prodale a ostale su samo čvrste ruke koji dobro znaju vrijednost dionica koje posjeduju i nema šanse da padnu na fore i prodaju.
Pa tko onda prodaje?

Hehe po mojim saznanjima isti ti koji i pišu da je sve ostalo u čvrstim rukama….samo te ruke nikad nisu njihove…
[/quote]

pa nisu ovo neki veliki prometi.
danas 12 milja… bezveze.

evo ja nekada prodajem neke dionice koje su odradile kratkorocni rast ali odmah kupujem druge za koje mislim da nisu odradile kratkorocni rast.

Analitičari RBA: Hrvatska još u zadnjem kvartalu 2008. ušla u recesiju
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=cd1a054d-919b-4a91-848c-b4ae4b864d96

Crobex -2,06%. Korak do 1700 bodova.

Svakoga dana u svakom pogledu…. [bye]

polako se nakrcavaš? [smiley]

Kao što sam i rekao…

Nakon dionica padaju i dividende
Vaš link

ameri nastavljaju pozitivno…. a mi, što se čeka?

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close