Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

beholder, 27.01.2009. u 11:45
i mrtva mačka se odbije kada zvekneš s njom u pod

Je,ali još uvik je mrtva. [sealed]Koje mrtvilo,a baš me nekako uhvatio neki optimizam jučer.Pomislih ,ipak se kreće,biće nešto,vani se zeleni(pretežno),……….,a ono ćorak.Nekad davno na brdovitome Balkanu bila je akcija NNNI(ništa nas ne smije iznenaditi) i svako malo je se sjetin (u kontekstu burze,naravno)dok promataan trgovanje na ZSE.Al neka, bićće bolje,strpljen-spašen. [thumbsup]
[/quote]

polupaše po asku sve kaj se dalo…

dobro nam došli natrag fondeki [thumbsup]

Crobex -1,69%. Pa zašto toliko pada?

Kad nema uopće nikakvih razloga za pad.

Mi smo stabilno, ukočeno i žilavo tržište. [bye]

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Danas se raspisao. Reci gdje radiš, tko si i odakle dolaziš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ZSE
CROBEX 1.713,29 -1,83%
CROBIS 88,62 0,00%
Redovni promet 6.974.362,98
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 6.974.362,98
Sentiment: 11 | 5 | 26

who dares, wins

Koliko sam čuo od forumaša ovdje, sve drhtave ručice su odavno prodale a ostale su samo čvrste ruke koji dobro znaju vrijednost dionica koje posjeduju i nema šanse da padnu na fore i prodaju.
Pa tko onda prodaje?

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Nećeš vjerovati mama od mog komšije odlučila prodati dio HT-a, kaže treba joj lova. Opalila pola milijuna na brzaka.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

susjeda prijatelju…susjeda

No pain no Game

Takvo stanje a neki dan smo ušli u godinu bika po prijateljima kinezima. [smiley]

bit će bolje kada prođe kriza lol

strpljen..spašen Time is on my side

Mi smo sirotinja Bogu teška…pa kaj nitko nije saznao koliki je predujam na ATPL-u dividende..
samo znakovit naslov na business.hr….da sada kad dionice padaju – padaju i dividende…
užas od misterije !!!??? Jad i bijeda od burze….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Koliko sam čuo od forumaša ovdje, sve drhtave ručice su odavno prodale a ostale su samo čvrste ruke koji dobro znaju vrijednost dionica koje posjeduju i nema šanse da padnu na fore i prodaju.
Pa tko onda prodaje?

Hehe po mojim saznanjima isti ti koji i pišu da je sve ostalo u čvrstim rukama….samo te ruke nikad nisu njihove…

Razlog za pad je akumulacije. To je valjda već svima jasno. Zašto bi kupovali skupo kad se može jeftinije ?!

who dares, wins

New Report

Close