Je,ali još uvik je mrtva. [sealed]Koje mrtvilo,a baš me nekako uhvatio neki optimizam jučer.Pomislih ,ipak se kreće,biće nešto,vani se zeleni(pretežno),……….,a ono ćorak.Nekad davno na brdovitome Balkanu bila je akcija NNNI(ništa nas ne smije iznenaditi) i svako malo je se sjetin (u kontekstu burze,naravno)dok promataan trgovanje na ZSE.Al neka, bićće bolje,strpljen-spašen. [thumbsup]
[/quote]
polupaše po asku sve kaj se dalo…
dobro nam došli natrag fondeki [thumbsup]
Crobex -1,69%. Pa zašto toliko pada?
Kad nema uopće nikakvih razloga za pad.
Mi smo stabilno, ukočeno i žilavo tržište. [bye]
Danas se raspisao. Reci gdje radiš, tko si i odakle dolaziš?
ZSE
CROBEX 1.713,29 -1,83%
CROBIS 88,62 0,00%
Redovni promet 6.974.362,98
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 6.974.362,98
Sentiment: 11 | 5 | 26
Koliko sam čuo od forumaša ovdje, sve drhtave ručice su odavno prodale a ostale su samo čvrste ruke koji dobro znaju vrijednost dionica koje posjeduju i nema šanse da padnu na fore i prodaju.
Pa tko onda prodaje?
Nećeš vjerovati mama od mog komšije odlučila prodati dio HT-a, kaže treba joj lova. Opalila pola milijuna na brzaka.
Mi smo sirotinja Bogu teška…pa kaj nitko nije saznao koliki je predujam na ATPL-u dividende..
samo znakovit naslov na business.hr….da sada kad dionice padaju – padaju i dividende…
užas od misterije !!!??? Jad i bijeda od burze….
Koliko sam čuo od forumaša ovdje, sve drhtave ručice su odavno prodale a ostale su samo čvrste ruke koji dobro znaju vrijednost dionica koje posjeduju i nema šanse da padnu na fore i prodaju.
Pa tko onda prodaje?
Hehe po mojim saznanjima isti ti koji i pišu da je sve ostalo u čvrstim rukama….samo te ruke nikad nisu njihove…