Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi bježe od fin. inženjerije na kilometar.

Pogledaj promet. Kažem ja, da će 10 milja kuna biti jako dobar promet uskoro.

Ti koji sad bježe su često isti oni koji su krajem 2007 ulazili.

I business.hr ima danas sličan naslov: "novac iz dioničarstva prelazi u stambenu štednju" i komentiraju kako je to sada logičan potez… [rolleyes]
[/quote]
To isto ja trubim danima ali neki ili ne žele ili ne mogu to shvatiti kada shvate već će biti kasno i krenuće novi ciklus.

Burza vam je ciklus koji je nekada pravilan nekada nepravilan ali ga se skoro uvjek može prepoznati.

počet će se cijeniti dionice koje nose dividendu…kad nema love onda je svaka dividenda dobrodošla…

Pogotovo dionice izvozno orjentiranih poduzeća koje nose dobru dividendu, to je relativno sigurno ulaganje.

Pogotovo dionice izvozno orjentiranih poduzeća koje nose dobru dividendu, to je relativno sigurno ulaganje.

Evo ja trenutno vidim 15 dionica na kojima se za par godina može uzeti prava lova, što ne znači da možda one sutra neće biti još jeftinije ali tko je taj tko može pogoditi dno kupiš kad procjeniš da je to cjena koja te zadovoljava i cjena koja će donjeti dobit sigurno.

Točno slažem se s kolegom . Brine me što su dioničari postali ravnodušni europa zelena a dioničari šute kao da ih se to ne dotikavlje ? Drugo u zadnje vrijeme hrpa postova kolege vatrenoga poziva na rušenje cijena naših dionica i opet ništa nitko da stane u odbranu a protiv njegovih laži.Pogledajte kako se zelene europske burze , probudite se malo.I nemojte prodavati dionice sada na dnu poslije kiše uvijek dolazi sunce.

burza nam lagano kreće u hibernaciju, ali medo ne spava, jedno oko uvijek otvoreno.

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Da ali prodaja je toliko mizerna.I to nešto znači.

Molim odgovor na koliko je trenutno crobex knjigovostvene vrjednosti.

To su podaci koji nešto vrjede a ne ide medo spavat, jedno oko u mede otvoreno, ide to up i slične gluposti.

Pogledajte kako se zelene europske burze , probudite se malo.I nemojte prodavati dionice sada na dnu poslije kiše uvijek dolazi sunce.[/u]
[/quote]

Tak su rekli i Noi da ne mora raditi arku….

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

čini mi se da bi jedino neko ludo rušenje potaknulo prodaju a taj scenario mislim da nije realan…to bi potpuno uništilo fondovsku industriju …i zato mislim da smo mi prošle godine pali i više nego je trebalo kako bi se ove godine stabilizirali, zato nema više negativnih blokada i sličnih paničnih reakcija…uostalom većina je u panici napustila tržište još prošle godine i ostalo je malo onih koji su spremni na rasprodaju …

Da ali prodaja je toliko mizerna.I to nešto znači.

Nije ni kupnja puno jača. I to nešto znači

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

@NenadB

To vam se zove akumulacija.

New Report

Close