http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=70eb2c46-0d2a-44c5-8ea5-8e715f226b68&ref=lastadd
ATENA što prije to bolje ovo nije drskost ovo je za zatvor sramte bilo
Zato što su fondovi ošišali koga su imali za ošišati ostali su ovi što znaju koliko im dionice vrjede i koji im neće to prodati u bescjenje, kad nebudu više imali od koga kupovati dići će oni ljestvicu.
[/quote]
Reci ti njima koliko dionica vrijedi u ovim vremenima, stručnjače.
Ljudi bježe od fin. inženjerije na kilometar.
Pogledaj promet. Kažem ja, da će 10 milja kuna biti jako dobar promet uskoro.
igh rasprodaja…?????
Zato što su fondovi ošišali koga su imali za ošišati ostali su ovi što znaju koliko im dionice vrjede i koji im neće to prodati u bescjenje, kad nebudu više imali od koga kupovati dići će oni ljestvicu.
[/quote]
[/quote]
Evo jedno pitanje za tebe na koliko je knjigovostvene vrjednosti crobex trenutno.
Burza nije financiski inžinjering pa valjda si to trebao do sada naučiti.
[/quote]
[/quote]
svaka dionica vrijedi, onoliko novaca, koliko je netko za istu dionicu, spreman dati. A sve ostalo su jednostavno, špekulacije. [cool]
Vjeruj mi ovo ovdje na ZSE je financijski inženjering, koliko ti misliš da je ulaganje.
Skriveni nalozi, i ostala iskrcavanja,….
Ti koji sad bježe su često isti oni koji su krajem 2007 ulazili.
I business.hr ima danas sličan naslov: "novac iz dioničarstva prelazi u stambenu štednju" i komentiraju kako je to sada logičan potez… [rolleyes]
10:50 – Čak pet dionica preko 100.000 kuna prometa !!!!!
izgleda da su tehničari sve preplašili…….
Zar su tvrtke koje isplaćuju dividendu financiski inžinjering, ima tu tvrtki koje ni sada ne opravdavaju svoju cjenu ali ima onih koje sada kupite i za par godina ste bogataš, treba znati prepoznati takve tvrtke i u njih sada investirati kad su zavladali strah, panika i nevjerica.
Sada se kupuje ako mislite biti bogati za par godina.