Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
-Ako mi sami ne želimo pojeftiniti državu, netko vanjski nas može natjerati. U tom smislu ja priželjkujem dolazak MMF-a.
-Duboko udahnimo, biti će njesra dok MMF ne odluči dati pare.
-Otkazi državnih službenika, previše braniteljskih penzija, premladi umirovljenici…itd
-jadni smo kaj nemožemo sve to srezati i bez njih.previše je krpelja u ovom društvu.
Umirovljenici , bilo starosni,braniteljski ili invalidski nisu problem ove države!!!
Problem je u tome da je država najveći poslodavac te najveći potrošač proizvoda i usluga!
Problem je u tome da se Hr ekonomija bazira na drž. potrošnji koja je netransparentna, korumpirana, instrumentalizirana…itd.
Problem je u namjernim nepostojanju ili opstriranju donošenja novih urbanističkih, razvojnih, i raznih drugih planova ili odluka, te realizaciji postoječih, zbog čega vlada prividni kaos, koji političke strukture u sprezi sa odabranim činovničkim, rodijačkim i poslovnim subijektima bezobzirno, bezobrazno i naočigled svih nas koriste kao platformu za svoj osobni prosperitet!
Nikakav MMF to neće spriječiti nego će im samo dati sviježi kapital u praznu kasicu!
KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA
-Ako mi sami ne želimo pojeftiniti državu, netko vanjski nas može natjerati. U tom smislu ja priželjkujem dolazak MMF-a.
-Duboko udahnimo, biti će njesra dok MMF ne odluči dati pare.
-Otkazi državnih službenika, previše braniteljskih penzija, premladi umirovljenici…itd
-jadni smo kaj nemožemo sve to srezati i bez njih.previše je krpelja u ovom društvu.
Umirovljenici , bilo starosni,braniteljski ili invalidski nisu problem ove države!!!
Problem je u tome da je država najveći poslodavac te najveći potrošač proizvoda i usluga!
Problem je u tome da se Hr ekonomija bazira na drž. potrošnji koja je netransparentna, korumpirana, instrumentalizirana…itd.
Problem je u namjernim nepostojanju ili opstriranju donošenja novih urbanističkih, razvojnih, i raznih drugih planova ili odluka, te realizaciji postoječih, zbog čega vlada prividni kaos, koji političke strukture u sprezi sa odabranim činovničkim, rodijačkim i poslovnim subijektima bezobzirno, bezobrazno i naočigled svih nas koriste kao platformu za svoj osobni prosperitet!
Nikakav MMF to neće spriječiti nego će im samo dati sviježi kapital u praznu kasicu!
[/quote]
Ne znam,…nisam baš siguran,….
Sve je stvar psihe.....
Tko čeka svjež novac u TK…
Novac iz dioničarstva bježi u stambenu štednju
Vaš link
CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!
mi tu trejdamo a gle poso…
mi tu trejdamo a gle poso…
interesantno…….samo kome se javit….
ZSE
CROBEX 1.743,20 -0,21%
CROBIS 88,78 +0,06%
Redovni promet 725.918,71
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 725.918,71
Sentiment: 3 | 0 | 8
who dares, wins
Na DLKV netko udario 1 dionicu po asku.
E jadni moji Fond menađerčići, šuplji vam džepovi, pa sićom pokušavate nešto.
CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!
ovo je lose za brokeraj…..nece bit ni za gablec….
SVI SU SPAMERI IGNORE !!!
D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak
Nekako smo nelikvidniji i nelikvidniji baš se pitam zašto… [lol]
Zato što su fondovi ošišali koga su imali za ošišati ostali su ovi što znaju koliko im dionice vrjede i koji im neće to prodati u bescjenje, kad nebudu više imali od koga kupovati dići će oni ljestvicu.