Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa od toliko željenog pada.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Svaki dan polako pada, da ne primjetiš. I nakon par tjedana…. [bye]

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

na otvaranju blagi – 0,37

Najgori je taj lagani pad na malim prometima bez panike, a kad tamo nakupi se 10-ak % u par tjedana.

Po meni nije ovo nikakvo iznenađenje, pa ljudi moji tko je još spreman prodavati dionice za kikiriki.

Braniti crobex na ovim razinama je ništa lakše a još kada ga nema tko rušiti onda to postaje zajebancija a navest ću i zašto.

1. Stranci su davno svoje prodali i sada pa skoro da ih i nema na našoj burzi zato je likividnost dosta slaba ali velikog rušenja crobexa neće biti.

2. Mali su odavno svoje prodali i strašivi su kao zečevi pa je i to razlog slabe likvidnosti.

3. Oni koji nisu prodali i neće jer s im gubitci veliki i sada im se ne isplati davati dionice za kikiriki a k tome još oni pametniji znaju da je knjigovostvena vrjednost nekih dionica veća od one koja je na burzi, takvi neće prodavati jer znaju koliko im dionice vrjede pa će ih teško netko prevariti i to im u bescjenje uzeti.

4. Osobno mislim da postoji prešutni dogovor da se crobex brani na ovim razinama.

5. Kada se pogleda koliko naši OMF imaju neiskorištenih sredstava na računu pa valjda je svakome jasno da ove razine mogu braniti mjesecima, godinama i da im nitko ne može ništa.

6. Jedini koji može zajebati stvar je Šuker kojem kronično nedostaje novca ali ni OMF nemogu unedogled kupovati obveznice jer postoji granica koja ih u tome prječi.

Ovo je moje razmišljanje, nemam nikakav insajd razmišljam kao razuman čovjek koji zna sračunati koliko je 2+2.

[/quote]
vidim ht ne pada ispod 200 vec par tjedana [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da, ništa.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Po svemu sudeći danas nema padanja! Ovo je samo jedan lošiji početak ali na kraju se mrtvi broji! [thumbsup]

[color=blue][/color]vizionar

[/quote]
za crobi ispod 1400 da vidis koliko carapa ce se izokrenut…. [cool] ima se para ima…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://seebiz.eu/hr/closing-bell/zagrebacka-burza-slabasan-promet-jedina-konstanta-trgovine,35649.html

izgleda ad danas čekamo amere za nastavak trgovanja…..

Nije mi jasno što ne prodajete pa vidite da nam slijedi potop ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ah da pa vi ste prodali na 1500 kad sam ja kupovao od vas pa sada nemate šta prodati, prodat ću vam ja kad crobex bude 3000.

New Report

Close