Zašto burza danas ne radi?
Ma radi, ali ona Sarajevska.
tenkista: ” Zašto burza danas ne radi? ” Zato kaj je jos socijalizam duboko u nasem mentalitetu.
koliko se ja sjećam Uskrs nisi niti smio slaviti u ‘socijalizmu’ a kamoli ne raditi
štaš upisivati kada će vjerovatno biti ispod 100,00 kn na burzi … a kad krene … onda ćemo kupovati, a ne upisivati …
Nekako imam špurijus da će se ovdje stvari malo drugačije razvijati, za razliku od ostalih nekretninskih fondova…
A možda i griješim…[smiley2]
Alien:
”
tenkista: ” Zašto burza danas ne radi? ” Zato kaj je jos socijalizam duboko u nasem mentalitetu.
”
koliko se ja sjećam Uskrs nisi niti smio slaviti u ‘socijalizmu’ a kamoli ne raditi
I ja se toga sjecam, no moje povezivanje ovog sa socijalizmom cilja na povezivanje praznika i nabrijavanje neradnih dana koje datira iz tog doba [smiley2]
fazan: ” štaš upisivati kada će vjerovatno biti ispod 100,00 kn na burzi … a kad krene … onda ćemo kupovati, a ne upisivati … ” Nekako imam špurijus da će se ovdje stvari malo drugačije razvijati, za razliku od ostalih nekretninskih fondova… A možda i griješim…[smiley2]
A možda su u šumi …[smiley2]
Koliko čujem danas čemo lijepo potegnuti – prema gore naravno.
Obratiti pažnju na VART, INGR, HDEL , HUPZ, ZABA.[smiley2]
Koliko čujem danas čemo lijepo potegnuti – prema gore naravno. Obratiti pažnju na VART, INGR, HDEL , HUPZ, ZABA.[smiley2]
vidjet cemo… HUPZ i INGR bi mogli
[smiley1]
Koliko čujem danas čemo lijepo potegnuti – prema gore naravno. Obratiti pažnju na VART, INGR, HDEL , HUPZ, ZABA.[smiley2]
PA closing nekih od njih je bio po bidu pa ce sigurno danas ici gore.
Hmmmm..
Pokusat cu uhvatiti HDEL ali nist od toga mislim…
Da mi je znati gdje ste vi genijalci bili dok je HDEL bila na 400kn, spavali zimski san ili što ? Tako ćete i Mmtz kupovati tek kad proda svoje dionice Ingre, revalorizira imovinu, izda obveznice – vjerovatno na cijeni od 250k, hi,hi,hi[smiley2]
Da mi je znati gdje ste vi genijalci bili dok je HDEL bila na 400kn, spavali zimski san ili što ? Tako ćete i Mmtz kupovati tek kad proda svoje dionice Ingre, revalorizira imovinu, izda obveznice – vjerovatno na cijeni od 250k, hi,hi,hi[smiley2]
Prerano prodao kolega, prerano pa sada hvatam dok se moze…
KuciloOro:
”
”
Prerano prodao kolega, prerano pa sada hvatam dok se moze…
Znači prerana kapitalizacija, je li? Hajde to mogu razumjeti ( za razliku od ponašanja ovih koji su tek nedavno čuli za HDEL )[smiley2]