[Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
u novom lideru…."Crobex – 20% minimalni je pad crobexa koji očekuju analitičari…"
nigdje ali baš nigdje u cijelom tekstu se ne spominje procjena analitičarao padu crobexa , osim u tom "prozorčiću" koji je izvučen od nikuda…inače na Liderovim stranicama je tekst gdje analitičari prognoziraju stagnaciju ili rast crobexa…koji užas od novinarstva..tu je link http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=65468
[/quote]
kod mene pise na str 27, mozda ti nemas tu stranu [lol]
Geko…riječi ti se pozlatile…. ako nije veće zlo.. onda je sve o.k. !
Treba zakonom sankcionirati javno iznošenje procjena vrijednosti index-a/dionica. Tko se želi kladiti, da nalog brokeru i gotova priča. Rezultati klađenja ne trebaju biti javni. Tko i što je liderpress, business i sl. tiskovine da mogu laprdati bez ikakva pokrića o bilo kojoj temi?
Geko…riječi ti se pozlatile…. ako nije veće zlo.. onda je sve o.k. !
kolicinu "zla" neznam, ali vidim sta se dogada u svijetu, oko nas, a bome i kod nas…pa sad sve ovisi kak si tko voli prezentirati
kolicinu "zla" neznam, ali vidim sta se dogada u svijetu, oko nas, a bome i kod nas…pa sad sve ovisi kak si tko voli prezentirati
[/quote]
Ti proda na 1500 pa ti sada krivi i novinar, kriv ti crobex što raste svi su ti krivi, daj malo oladi.
Treba zakonom sankcionirati javno iznošenje procjena vrijednosti index-a/dionica. Tko se želi kladiti, da nalog brokeru i gotova priča. Rezultati klađenja ne trebaju biti javni. Tko i što je liderpress, business i sl. tiskovine da mogu laprdati bez ikakva pokrića o bilo kojoj temi?
pa kolega Budd niste li i vi svojevremeno drukali na Ingri kako će na 120.000 kuna. Da dobro ste pročitali. I poslovni dnevnik stvara neku vrstu javnog mijenja kod ulagača. Pa evo kod mene svi ukućani čitaju PD.
[/quote]
Ti proda na 1500 pa ti sada krivi i novinar, kriv ti crobex što raste svi su ti krivi, daj malo oladi.
[/quote]
vidi, napisao sam… "ovisi kak si tko voli prezentirati", zao mi je sto ti imas samo jedno oko pa slabije vidis i shvacam pa si valjda zbog toga nervozan, a najmanje je do polemiziranaja s nekim koja ima manje oci nego zuba! zivio!
Mislili su na svij džep jer su za te dionice što su kupili stavili u džep finu proviziju i nikome ništa kupili za naše pare a proviziju strpali u svoj džep.
[/quote]
[/quote]
vidi, napisao sam… "ovisi kak si tko voli prezentirati", zao mi je sto ti imas samo jedno oko pa slabije vidis i shvacam pa si valjda zbog toga nervozan, a najmanje je do polemiziranaja s nekim koja ima manje oci nego zuba! zivio!
[/quote]
Šta ti imaš viče očiju već zuba [lol]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Šta ti imaš viče očiju već zuba [lol]
[/quote]
ne nego sam morao provijeriti s koliko paznje i razumjevanja citas uopce [thumbsup]
a najmanje je do polemiziranaja s nekim koja ima manje oci nego zuba! zivio!
Ha, ha! Lijepo je nekad doći na ovaj forum i super se nasmijati. Oprosti, ali koliko onda ti imaš zuba? Ha, ha!
ma zapravo je nepotrebno drukati i na gore i na dolje al šta ćeš kad svi volimo izreći svoje mišljenje a u međuvremenu nikog ne zanima ozbilno dioničarstvo a to se vidi i po pisanju na forumu …..niti jedan ozbiljan post o stanju naših firmi koje su na zse, njihovj budućnosti, perspektivi ili neperspektivi….bitno je samo zaraditi za kikiriki i kokice a dok je tak nećemo mi nikuda……
zapravo, onaj koji i ima neko pametno mišljenje ni ne upušta se u ovakve rasprave jer vidi da nema smisla kad ovo izgleda kao chat za maloljetnike….
namjera mi nije nikoga uvrijediti već samo iznosim svoje viđenje stvari……
a i burza nam se svela na pretakanje iz šupljeu u prazno na dvije dionice i tako se nekolicina zabavlja pa onda ni nije primjereno da oni koji nešto znaju to i napišu…..šta se tu uopće i ima za komentirati….
ja nisam od onih koji smatraju da nešto znaju pa neću ni pisati ali bilo bi ljepo da onda oslobodimo porostor onoma koje je ovakvo pisanje otjeralo…..pa pogledajta samo temu TA…..tamo ima svega osim TA……
pozdrav svima