Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Barbosa,
gospodarstvu paše malo jeftinija kuna, a građani koji su u kreditu će se morati snalaziti sami kako znaju i umiju.

who dares, wins

http://www.24sata.hr/news/clanak/slobodni-nikica-jelavic-se-nakon-6-mjeseci-vraca-kuci/98743/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Sad će puno lakše biti

Ko je to opet stero Crobi u minus??. Ljudi pa znam da su zimski mjeseci, ali nemojte pretjerivati.
A Ameri jučer povukli i većina predviđala sotonski rast i poz. blokade.[embarass]
ALOOOOOOO.

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

@Barbosa
,
gospodarstvu paše malo jeftinija kuna, a građani koji su u kreditu će se morati snalaziti sami kako znaju i umiju.

Po mom mišljenju kuna je precijenjena jedno 30-50% [bye]

Stani malo da ti uzmem dimenzije, Lucky!!!

ZSE uživo: Investitori se probudili
Je, al su opet otišli spat. [bye] [bye]

Gledajte s pozitivne strane jer ako kuna padne, dionice će sigurno rasti. [thumbsup]

The present financial meltdown is a product of deliberate action by those who control the banking and finance sectors of most national economies.

Jučer dionice u minusu.Crobex u plusu, danas dionice u plusu Crobex u minusu. [sad]

crobex se računa u odnosu na zadnju a dionice u odnosu na jučerašnju prosječnu vrijednost

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Jučer dionice u minusu.Crobex u plusu, danas dionice u plusu Crobex u minusu. [sad]

Only in Croatia [thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Bilo je toga u Zimbabveu.
Pa su izdali novčanicu od 10 000 milijardi novaca jer ima je inflacija 250 milijona %.

Moram priznati da meni to nije jasno…. Baš me zanima taj famozni algoritam za izračun Crobex-a..

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

u novom lideru…."Crobex – 20% minimalni je pad crobexa koji očekuju analitičari…"

New Report

Close