@bankrotman,
Da da svejedno je ako upadnes na 90 100 ili 200 pogotovo ako igras virtualnim a ne pravim novcem. Ovo je jedna od zescih umotvorina koje su se ovdje pojavile. Savjetujem ti da ako imas novca odes recimo u ducan i lijepo na blagajni kazes da ces platiti dupli racun jer ti eto mislis da su proizvodi koje si kupio nepravedno podcijenjeni i da vrijede dvostruko. Ili recimo odes kod Tomica i kazes da BMW 3 ti se cini podcjenjena i da bi zato platio duplo. Sigurno bi usao u Ginessovu knjigu rekorda a mozda se i proslavio reklamama. A mozda te uzmu za nastavak legendarnog filma o cuvenom dvojcu (Jim Carey i ….)….
…nisu se ostvarile "prognozželje" kešovaca ovih dana, tako da sam siguran da će sutra mnogi od njih ući čim prije, barem sa dijelom spremne love, i tako dignuti tržište. Ko prije njemu bolje jer će odmah u startu imati i povećanje dok drugi budu hvatali bolje pozicije… ukoliko budu čekali i sutra, onda imamo dan nalik današnjemu…u očekivanju amera ćemo se vrtiti oko +- 0,5%, a u zadnjem satu ovisno o njima. Naravno tokom dana bi i značajnije pojave u EU mogle biti lagani pokazatelj smjera… Dakle sve u svemu mislim da će ipak sutra da se teleni, jer kešovci su na rubu strpljenja i očekuju da će crni Obama donijeti zelenila-bar u prvih nekoliko dana… a do tada bi se mogao ostvariti "onaj Vladov"-rast do 2100-2300, nakon čega bi moglo uslijediti hlađenje… pomalo mi smrdi na to…no bumo vidli…
@bankrotman,
Da da svejedno je ako upadnes na 90 100 ili 200 pogotovo ako igras virtualnim a ne pravim novcem. Ovo je jedna od zescih umotvorina koje su se ovdje pojavile. Savjetujem ti da ako imas novca odes recimo u ducan i lijepo na blagajni kazes da ces platiti dupli racun jer ti eto mislis da su proizvodi koje si kupio nepravedno podcijenjeni i da vrijede dvostruko. Ili recimo odes kod Tomica i kazes da BMW 3 ti se cini podcjenjena i da bi zato platio duplo. Sigurno bi usao u Ginessovu knjigu rekorda a mozda se i proslavio reklamama. A mozda te uzmu za nastavak legendarnog filma o cuvenom dvojcu (Jim Carey i ….)….
e moj druskane ti neznaš ni čitati tekst a kamoli komentirati. Pročitaj malo bolje što piše.
ZSE
CROBEX 1.799,48 +0,64%
CROBIS 88,98 -0,04%
Redovni promet 2.097.502,01
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 2.097.502,01
Sentiment: 17 | 2 | 2
Većina dionica u debelom plusu, a Crobex samo 0,63%.
Objašnjenje?
Ako ostane ovako, mogli bi u minus do kraja, ali će dionice biti u plusu.
večina dionica je u plusu zato što je jučerašnja prosječna cijena bila ja niska i danas na istim cijenama od jučar je več rast od 5%….
sretno svima… ATPL završila jučer na 820 a danas na 830 ima 5,25%…
Ma sretno svima ali ne baš i daytraderima koji su sve osim investitori, ali sam siguran da su neki već sada u minusu i nepošteno bi bilo reći da mi je žao…stoga jer su manipulatori..žao mi je malih i neiskusnih gdje i sam pripadam ali iskustvo pomalo dolazi,iako skupo..
oprez i oprez ..
nit padamo kad drugi padaju
nit rastemo kad drugi rastu.
deklaping
postali smo jedinstveni entitet u svemiru.
ukorijenjeni endem
pa ti trguj, moj Milovane [sad]
sad smo u horizontalnoj kanalizaciji
i bit će dobro ako tute i ostanemo veći dio ove godine. [pray]
Meni se ovo ne sviđa .
Pa pogledajte samo iskrcaje na pojedinim dionicama.
oui, osobito na TNPL, ULPL, TISK, LEDO….