svi su ludi za ingrom.
Mauricije i mmstanic ne skakati na zadnje noge odmah. Nit sam napisao da VART ne valja niti da nece rasti. Samo se nisam slozio s plavim da cijena nije “korigirana” za skoro 10% na dolje.
…. ajmo gospodo ruku na srce… pa varteks je na ovoj razini čisti zicer i bagatela… pa nek i ovo neki smatraju navlakušom……
Mauricije i mmstanic ne skakati na zadnje noge odmah. Nit sam napisao da VART ne valja niti da nece rasti. Samo se nisam slozio s plavim da cijena nije “korigirana” za skoro 10% na dolje.
Pa nitko ne skaće kolega Alien, to je samo rasprava koju ne uzimajte k srcu. Po meni je očito da je pred kraj netko pod mus izašao kako bi možda kupio nešto drugo, recimo TNSA. Samo to. [smiley2]
Naravno da se korigirala malo možda ode i na 200,ali 23.03 je bila 183,10, 30.03. je bila 216,00 i danas 209…mislim da je ovo super stanje…..
Iskreno,volio bih ga vidjeti i na 180,ali sumnjam…..
mmstanic: ” ali ne znam zašto,ali mislim da će biti likvidnija na 300 kn…[smiley2] ” Tako ti to uvijek biva, mislim s likvidnošću, veća cijena, veća likvidnost.
hahahaha.
KAd cijena raste ludilo.
Cim malo padne sa mizernim prometom onda je korekcija.
hahahaha.
Opet ponavljam. S obzirom na FI VART je jedna od najboljih udavaca.
I opet cu reci. Dosta firmi je razocaralo sa FI. Vart prvi put ispegleo gubitke. Ogroman brand, vrijedne nekretnine, bla bla bla.
Drzim i ne namjeravam prodati.
Ako padne na 180 onda mozes reci da je korekcija.
Sada smo jos uvijek puno vise nego sam ja ulazio pa se ne zabrinjavam
hahahaha. KAd cijena raste ludilo. Cim malo padne sa mizernim prometom onda je korekcija. hahahaha. Opet ponavljam. S obzirom na FI VART je jedna od najboljih udavaca. I opet cu reci. Dosta firmi je razocaralo sa FI. Vart prvi put ispegleo gubitke. Ogroman brand, vrijedne nekretnine, bla bla bla. Drzim i ne namjeravam prodati. Ako padne na 180 onda mozes reci da je korekcija. Sada smo jos uvijek puno vise nego sam ja ulazio pa se ne zabrinjavam
Baš gledam jednu dionicu koja je bila iznimno podcijenjena i nitko ju nije kupovao, kada je skočila tri-pet puta sada je svi žele. Inače fondovi ulaze u dionicu kada se stvori odgovarajuća likvidnost, zar ne?
Upravo tako…
ne uvijek. evo jučer je jedan fond ušao u vrlo nelikvidnu dionicu. pa oni će ju napraviti likvidnom…[smiley1]
ne uvijek. evo jučer je jedan fond ušao u vrlo nelikvidnu dionicu. pa oni će ju napraviti likvidnom…[smiley1]
Da nije Tehnomont, Pula?[smiley1]
cayman006:
”
”
Da nije Tehnomont, Pula?[smiley1]
Nije, u jednu drugu i to u jednoj transakciji.
mauricije: ” cayman006: ” ne uvijek. evo jučer je jedan fond ušao u vrlo nelikvidnu dionicu. pa oni će ju napraviti likvidnom…[smiley1] ” Da nije Tehnomont, Pula?[smiley1] ” Nije, u jednu drugu i to u jednoj transakciji.
Pretpostavljam da nećeš reći o kojoj je dionici riječ…[smiley6]