Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hvala
pinball
Rocky5
Barbosa
trebam samo najjednostavniju kucu za preporuku frendu
hvala na trudu odgovara mi bez ovjere i osobnog nosenja, s 0.6% Finesa Capital

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Čeka nas crna 2009.: Porast nezaposlenosti pet posto, ali i to je "možda preoptimistično"

Vaš link

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

Što se to desilo!??

Provodeći rješenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 15. siječnja 2009. godine, Burza donosi dana 16. siječnja 2009. odluku kojom se poništavaju odluke o ukidanju uvrštenja od 05., 07., 09., 12. i 15. siječnja.

Vaš link

Što se to desilo!??

Provodeći rješenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 15. siječnja 2009. godine, Burza donosi dana 16. siječnja 2009. odluku kojom se poništavaju odluke o ukidanju uvrštenja od 05., 07., 09., 12. i 15. siječnja.

Vaš link

vračaju u kotaciju redovnog tržišta, dd koji su do sada zahtjevali isključenje u usporedno jer je , isto izvršeno protivno zakonu

Čeka nas crna 2009.: Porast nezaposlenosti pet posto, ali i to je "možda preoptimistično"

Vaš link

Nama nedostaje radne snage, nezaposlenosti nema.

Vaš link

Nama nedostaje radne snage, nezaposlenosti nema.
[/quote]

Da istina, nezaposlenosti nema u šljakeraju i žbukeraju. [lol]

Ostele vrhunske firme će ostpuštati masovno.)pliva, Magma, itd(

CROBEXA na 1000 BODOVA SE TREBAMO NAJMANJE BOJATI !!!

nema su tu više kaj za komentirati [lol]

nije me bilo 2 mjeseca i nebu me dva mjeseca, a vidim da sam još pod moderacijom.
hehehe, a zašto?

jer sam govorio prije godinu i pol kamo ovo sve ide. pa dobro poterali ste sve realne, normalne i stručne forumaše, a jeste li poterali recesiju?

kaj ti znaci to “beholder”?

nema su tu više kaj za komentirati [lol]

onda nemoj komentirati i nemoj više dosađivati jer ovdje neki i trguju osim što palamude [angry]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

onda nemoj komentirati i nemoj više dosađivati jer ovdje neki i trguju osim što palamude [angry]

Nego febo, si krenuo u Ameriku trgovati?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nisam

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

što?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close