hvala
pinball
Rocky5
Barbosa
trebam samo najjednostavniju kucu za preporuku frendu
hvala na trudu odgovara mi bez ovjere i osobnog nosenja, s 0.6% Finesa Capital
Čeka nas crna 2009.: Porast nezaposlenosti pet posto, ali i to je "možda preoptimistično"
Što se to desilo!??
Provodeći rješenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 15. siječnja 2009. godine, Burza donosi dana 16. siječnja 2009. odluku kojom se poništavaju odluke o ukidanju uvrštenja od 05., 07., 09., 12. i 15. siječnja.
Što se to desilo!??
Provodeći rješenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 15. siječnja 2009. godine, Burza donosi dana 16. siječnja 2009. odluku kojom se poništavaju odluke o ukidanju uvrštenja od 05., 07., 09., 12. i 15. siječnja.
vračaju u kotaciju redovnog tržišta, dd koji su do sada zahtjevali isključenje u usporedno jer je , isto izvršeno protivno zakonu
Nama nedostaje radne snage, nezaposlenosti nema.
[/quote]
Da istina, nezaposlenosti nema u šljakeraju i žbukeraju. [lol]
Ostele vrhunske firme će ostpuštati masovno.)pliva, Magma, itd(
Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
nema su tu više kaj za komentirati [lol]
nije me bilo 2 mjeseca i nebu me dva mjeseca, a vidim da sam još pod moderacijom.
hehehe, a zašto?
jer sam govorio prije godinu i pol kamo ovo sve ide. pa dobro poterali ste sve realne, normalne i stručne forumaše, a jeste li poterali recesiju?
Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
nema su tu više kaj za komentirati [lol]
onda nemoj komentirati i nemoj više dosađivati jer ovdje neki i trguju osim što palamude [angry]
onda nemoj komentirati i nemoj više dosađivati jer ovdje neki i trguju osim što palamude [angry]
Nego febo, si krenuo u Ameriku trgovati?
što?