pa opet malo gore…
stvrano trebas biti vjest s ovakvim manpulatorima…
ne vjerujem ovim lopovima i ne prodajem dok mi 24 sata ne napise debeli bold bura se stabilizirala, povjerenje se vratilo, kriza prosla…
to je siguran signal, neki ce protumaciti za ulazak
e bas zato nismo svi uspjesni
[/quote]
najgora stvar i je u cijeloj prići da dva manipulatora sa 10 miliona tuđih novaca dižu i spuštaju burzu kako im se digne.
što se čeka na LKPC?!
Isto ono što i na ostalima. Da se odigra HT I ATPL pa se lova seli na druge. Na žalost taj je scenarij na djelu.
e moj gatara dosadan si sa strašenjem.mora da si ti nekada bio vrač kad sve znas.piši malo o maslinama i ulju.
ZSE
CROBEX 1.814,42 +2,95%
CROBIS 89,37 +0,26%
Redovni promet 10.785.080,38
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 10.785.080,38
Sentiment: 34 | 3 | 2
Pa ljudi zar ne osjetite da se burza stabilizirala i da smo se konačno rješili onih strašljivaca kojima ionako nije mjesto na burzi!Po mom mišljenju su ostali ljdi koji zdravo rezoniraju i odprilike znaju što su dionice!Treba znati i dobivati a i gubiti!Ideme danas prema gore ako Bog da!
A jesi vizionar
[tongue]
Mene samo hebe onaj faktor X, koji uvijek odnekud iskrsne pa sve ode u 3pmm…
Doduše, zna to biti i korisno, da se malo podeblja količina svojih R-A, ali ako fališ i stanji…
Ma zapravo, ovo je kao neko nadmudrivanje, kupci protiv prodavača, pa prodavači protiv kupaca. I tu i tamo koji zalutali koji ostavi pare pa ga ne briga par godina. Ja svaki put kada sam trgovao u zadnjih mjesec dana, osjećao sam se kao da sam nekog zajeba. Ili kao da je mene neko zajeba. Ko mudriji, strpljiviji i debljih živaca pobijeđuje. Izrazitih pobjednika malo. Njima čestitke od srca. Jedini u plusu brokeri. Našim nadmudrivanjem, zarađujemo ljudima za plaću [cool]
za sat i pol 26 milja prometa, dobro
Malo po asku, malo po bidu.
Mislim da mali kupuju, a veliki samo slažu.
Malo po asku, malo po bidu.
Mislim da mali kupuju, a veliki samo slažu.
[/quote]
mislim da mali gledaju a veliki navlače jedni druge ili preslaguju portfelj za budućnost i to po dogovoru da bi kada se ovo sve završi mogli kontrolirati poduzeća i dizati cijenu koliko žele.
za sat i pol 26 milja prometa, dobro
10 milja fondovsko prebacivanje u 10:59