Pih, ovako se nije lupalo na Ingri niti dok je bila na 12 000 i 13 000 , a vidi sad.
Na prodaji do 21800 samo 24 komada.
Ako se i to već nije promijenilo.[smiley2]
Uh, bio sam u pravu, nema više po 21 000 , do 24 500 , samo 24 komada.
Zato Varteks gadno izgleda samo što ne padne..[smiley2]
Uh, bio sam u pravu, nema više po 21 000 , do 24 500 , samo 24 komada.
Zato Varteks gadno izgleda samo što ne padne..[smiley2]
Pao upravo. Bitno da ste jos jucer napisali da nema korekcije na VART (jok samo sto je pao sa 230 na 209,04) [smiley1]
plavi: ” Uh, bio sam u pravu, nema više po 21 000 , do 24 500 , samo 24 komada. Zato Varteks gadno izgleda samo što ne padne..[smiley2] ” Pao upravo. Bitno da ste jos jucer napisali da nema korekcije na VART (jok samo sto je pao sa 230 na 209,04) [smiley1]
U zadnja 4 mjeseca,varteks mi je lijepo narasao…..do kraja godine,Varteks će mi lijepo narasti,ma što vi pričali o tom….[smiley2][smiley2]
Pao upravo. Bitno da ste jos jucer napisali da nema korekcije na VART (jok samo sto je pao sa 230 na 209,04) [smiley1]
He, he, momak, s obzirom na iskustvo koje imaš u trgovanju, nemoj mi reći da je što se danas događa na Varteksu korekcija, to se zove igra frajera. Pa ti misli.
Pa ti misli.
To se kaže ,pa ti prodavaj……[smiley2]
To se kaže ,pa ti prodavaj……[smiley2]
Usprkos današnjem padu, smatram da je i dalje Varteks među prvim uzdanicama na našem tržištu, a ne bih se čudio da je dio prodavao da kupi Transadriu. Jel ako je netko htio izaći mogao je jučer prodavati skuplje. To su igre frajera.
Ma ne treba se zabrinjavati glupostima,BV je podignut sa 174 a 192 kn…još mnogo toga se ima dogoditi,dosta puta sam napisao da je to dionica na duge staze,ima malo veće oscilacije,manje je likvidna…ali ne znam zašto,ali mislim da će biti likvidnija na 300 kn…[smiley2]
Što se na INGRI praši,ko onaj vlak u Francuskoj što ide 587 km/h,kupnja 21.500 a prodaja 21.800,
5.000.000kn prometa,ludilo [smiley2]
ali ne znam zašto,ali mislim da će biti likvidnija na 300 kn…[smiley2]
Tako ti to uvijek biva, mislim s likvidnošću, veća cijena, veća likvidnost.